Festival nauke 6.0

Festival nauke 6.0, Tiket Klub

Festival nauke 6.0

četvrtak, 29. Nov 2012u 00:00h

Šesti međunarodni Festival nauke, najveći događaj za promociju nauke u jugoistočnoj Evropi, ove godine će trajajati jedan dan duže – četiri dana, i počeće u četvrtak 29. novembra a završiće se 2. decembra.

Biće održan pod sloganom “NEMA TEORIJE”, a ovogodišnji zaštitini simbol, razigrani mozak, spreman je da “istrenira vijuge” svih radoznalih posetilaca.

Festival nauke biće održan na četiri lokacije u centru Beograda: u bivšoj Robnoj kući “Kluz”, Studentskom kulturnom centru, galeriji Narodne banke Srbije i na sceni teatra Bojan Stupica. Spajanjem ove četiri lokacije, koje su u neposrednoj blizini, Beograd i ove zime dobija jedinstvenu ”festivalsku četvrt”.

“Nauka bez prestanka”, “Naučno-fantastična-bina”, “Daje se na znanje”, “Eksperitinejdžeri zona” i “Naučne igraonice” su nazivi programskih celina koje će posetiocima predstaviti 450 mladih naučnika iz 36 domaćih naučno-obrazovnih institucija ali i više od 40 gostiju iz inostranstva – Francuske, SAD, Švedske, Velike Britanije, Mađarske…

Cena ulaznice:

Jedinstvena cena Normalna cena 400,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!