GIPSY KINGS by Mickael Baliardo – HALA SPORTOVA

GIPSY KINGS by Mickael Baliardo

HALA SPORTOVA

Cena:

Parter stajanje Od 2.300,00 RSD

VIP Od 3.500,00 RSD

Tribina 1 Od 2.800,00 RSD

Tribina 2 Od 2.500,00 RSD

  11. maj 2017.godine.

Koncert  grupe Gipsy Kings by Paco & Mickael Baliardo, koji je zakazan za 31.mart 2017. u Hali sportova,  iz tehničkih razloga odložen je za  11. maj 2017.godine.

Ulaznice kupljene za 31. mart 2017.godine važe i za  novi datum. Svi koji zbog promene datuma  koncerta žele da vrate ulaznice,  to mogu učiniti na prodajnim mestima Eventima  najkasnije do 10.aprila 2017.godine.

POSLE 10 GODINA GIPSY KINGS PONOVO U BEOGRADU,

 

Na svim dosadašnjim nastupima Gipsy Kingsa u našoj zemlji ulaznice su bile rasprodate.  Stoga, nabavite ulaznice na vreme i ne propustite odličnu zabavu, 31. marta u Hali sportova! Ulaznice su u prodaji od danas, utorka, 24. januara po cenama od 1.900 dinara do 3.500 dinara.

Legendarna grupa Gipsy Kings, vraća se nakon 10 godina u Beograd gde će nastupiti 31. marta u Hali sportova. Zavodljivo mešanje tradicionalnog flamenko stila sa pop i latino ritmovima, učinilo je Gipsy Kingse svetskim fenomenom i pravim kraljevima muzičke scene.

U Hali sportova, 31. marta njihovi hitovi VolareBamboleoBaila me i drugi, napraviće istinski vatromet dobrog raspoloženja.

The Gipsy  Kings su deo nekolicine izuzetnih umetnika u istoriji muzike koji su osmislili univerzalni muzički stil. Posle šest Grammy nominiacija u kategoriji „World music“, konačno su 2014. osvojili nagradu za album „Savor Flamenco“.

U proteklih 28 godina, grupa je išla na nakoliko svetskih turneja i prodaja preko 25 miliona albuma širom sveta. Njihove numere su široko poznate publici i doživele su brojne obrade.

Svoj senzacionalni uspeh na svim meridijanima duguje, pre svega, svom originalnom pristupu izvođenju flamenka koji se ogleda u nepridržavanju strogih pravila koje zahteva tradicionalno izvođenje ove vrste muzike. Mnogi ne znaju da je jedan od rodonačelnika današnjeg  stila Gipsy Kingsa Manitas de Plata, čije je pravo ime Rikardo Baliardo, svakako jedan od najvećih gitarista svih vremena. Pošto je prenos s kolena na koleno deo romske kulture, tako je Manitas de Plata uticao i na svoje sinove Tonina, Žaka i Morisa koji su originalni članovi Gipsy Kingsa. Kao potvrda romske tradicije, Mickael Baliardo (sin Tonina Baliarda, solo gitariste i osnivača Gipsy Kingsa) pre šest godina je postao stalni član Gipsija. Bend je odmah prepoznao njegovu kreativnost i talenat kao muzičara i pevača. Mickael je sada i umetnički direktor Gipsy Kingsa. On je veza između tradicije njihove muzike i obnavljanja žanra.

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!