HALLOWEEN MASKENBAL 8 – Mikser House

HALLOWEEN MASKENBAL 8 - Mikser House, Tiket klub

HALLOWEEN MASKENBAL 8

Mikser House

Saturday, 31. Oct 2015 u 22:00h

Cena:

Promotivna cena Od 600,00 RSD

VIP Od 1.200,00 RSD

Ljubav je kada nekome daš svoju dušu, svoje srce, um i telo. Ljubav je kada nekome daš sve svoje lepe misli, svu energiju koja te čini pozitivnim čovekom. Kažu da je ljubav crvena kao vatra, kao krv crvena.

Kao krv…

Onda se u ljubavi dese razočarenja, strahovi, padovi, desi se da se prolije krv! Tada se značaj krvi gubi, kao što čovek gubi razum kada je sposoban da ruke uprlja istom tom krvlju. Neki ljudi izgube volju za lepotom ljubavi i sreće, okrenu se samo mračnoj strani duše, onoj koja je sposobna da uništi drugu osobu, sve druge ljude…

Zato je Go2 halloween maskenbal, 8. po redu, posvećen prljavim dušama koje će imati mogućnost da se te noći, 31. oktobra, sakriju pod maskom, ali će spoznati suštinu značaja krvi.

Go2 Halloween će nam ove godine stvoriti scenu posvećenu besmislenom prolivanju krvi. , zastrašujućim realnim scenama, ali i scenama korišćenim kroz istoriju svega vezanog za krv – za vampire, vukodlake, za istorijske ubice, za velike umetnike koji su u krvi nalazili inspiraciju za velike istorijske ličnosti, koji su u krvi i osveti nalazili spas!

Krv Go2 maskenbala ističe se i jednom plemenitom akcijom, jer kao sastavni deo svakog bića KRV, pre svega, mora da se ceni. Zato je „Institut za transfuziju krvi“ svakome ko donira svoju krv, svakog ponedeljka, počev od 21.09.2015. na Studentskom Trgu u autobusu Instituta, obezbedio mali znak pažnje  u vidu dve ulaznice za ovaj događaj. Time se ova žurka podiže na jedan viši, Humanitarni nivo.

Ove godine će najveći Halloween maskenbal u Srbiji biti rasut na dve scene, zbog očekivanja velikog broja maskiranih.

Cena ulaznice u pretprodaji od 21.09. do 26.09. je 600 din. Regularna cena ulaznice biće 800 dinara do dana samog događaja.

Za sam kraj pitanje koje organizatori postavljaju svim plašljivim ljudima, koji svoju krv ne smeju da doniraju, je “Da li imate dovoljno hrabrosti da budete deo naše KRVAVE subote?!”

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!