HLADNO PIVO – Hali sportova

HLADNO PIVO - Hali sportova, Tiket Klub
HLADNO PIVO - Hali sportova, Tiket Klub
HLADNO PIVO - Hali sportova, Tiket Klub
HLADNO PIVO – Hali sportova

HLADNO PIVO

26.februara 2016. god

u Hali sportova

Cena: 1350 din.

 Ulaznice za ovaj koncertni spektakl naći će se u prodaji od ponedeljka 7. decembra  i to po sledećim cenama:

prvih 1000 ulaznica će se prodavati do 20. decembra po ceni od 900 dinara, drugih 1000 ulaznica će se prodavati do 1. februara 2016. godine po ceni od 1.150 dinara, a preostale ulaznice po ceni od 1.350 dinara.

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Hladno Pivo će u petak, 26. februara 2016. godine u Hali sportova na Novom Beogradu, održati veliki koncert u okviru regionalne turneje „ Dani zatvorenih vrata “, a povodom istoimenog albuma.

Posle četiri godine Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki ponovo otvaraju vrata Hale sportova, gde će svojim fanovima prirediti koncert za pamćenje. Poznati po energičnim nastupima i hitovima  “Mojoj majici”, “Ezoterija” , “Pitala si me”, “Nije sve tako sivo”, “Samo za taj osjecaj”, “Pjevajte nešto ljubavno”, zagrepčani će predstaviti i pesme sa novog albuma koje su već zauzele značajno mesto u srcima njihovih fanova.

Već 28 godina nastupaju na najvećim rok dogadjajima i scenama u regionu, a svaki od osam objavljenih albuma zauzima posebno mesto medju poštovaocima rok-pank zvuka. U prilog tome govori i činjenica da su dva puta bili nominovani za MTV nagradu EMA Best Adriatic Act.

Uspomene sa prethodna tri rasprodata koncerta koja su održana u beogradskoj Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.

Svirka u Hali spotova bit nam prilika da dokažemo da Hladno pivo najbolje konzumirati uživo i društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetat ćemo se od Džinovkog pa do Zatvorenih vrata, to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku, Hala sportova je odličan prostor, ni prevelik ni premalen, dolazimo usvirani i u pojačanom sastavu zato jedva čekamo taj 26. Februara – poručuje Kekin.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!