THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION – Miksalište

THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION - Miksalište, Tiket Klub
THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION - Miksalište, Tiket Klub
THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION - Miksalište, Tiket Klub
THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION – Miksalište, Tiket Klub

THE JON SPENCER BLUES EXPLOSION

Miksalište

3. Sep 2015 u 21:00h

Ulaznice se prodaju
➡ po promotivnoj ceni od 1.800 dinara do 31. jula,
➡ od 1. avgusta ulaznice će koštati 2.100 dinara,
➡ na dan koncerta 2.400 dinara.

SuperUho Festival i Kino Šiška Centre for Urban Culture u saradnji sa Odličnim hrčkom, Pop Depresijom i Младински Културен Центар predstavljaju regionalnu turneju The Jon Spencer Blues Explosion! Od 1. do 4. septembra JSBX će nastupiti u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Skoplju.

The Jon Spencer Blues Explosion (NYC, USA)
Četvrtak, 3. septembar, 21h
Miksalište, Mostarska 5, Savamala, Beograd

Njujork je veliki grad, bučno mesto. Ko hoće da sluša, pored te silne buke može da pomalo čuje i muziku. Događa se nekada da je ta muzika čista buka. Njih trojica sviraju bučnu muziku ili prljavi soul, urbani bluz, kerozinski disko, bizarni pop, distorzirani hip-hop i to rade skoro četvrt veka. Njih trojica su Džon Spenser, Džuda Bauer i Rasel Timins. Većina ih zna kao The Jon Spencer Blues Explosion. Posle 10 godina JSBX ponovo dolazi u Beograd i nije preterivanje reći da nas očekuje najveći rokenrol šou na planeti. Na koncert u Beogradu vas pozivaju Odličan hrčak i Pop Depresija, uz muzičku podršku tima Kišobran/Zaokret. Datum je četvrtak 3. septembar, mesto – Miksalište, Savamala, Mostarska 5.

JSBX promovišu svoj novi, sjajni album “Freedom Tower – No Wave Dance Party 2015”, koji počinje novu eru benda. Furiozan, haotičan, raznolik, buntovan – baš kao i duh grada koji ga je u potpunosti inspirisao – “Freedom Tower…” je omaž groznici njujorške večeri, audio slika njegove jedinstvene prirode i nezaustavljivosti. Momci kažu da njihov novi album treba da se sluša na zabavama koje traju cele noći, na piknicima, u diskotekama, protestnim skupovima… U Njujorku ima osam miliona priča koje čekaju da budu ispričane, ali je samo jedna Bluz Eksplozija. I ona dolazi u naš grad!

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!