Kalemegdan Summer Festival – Beogradska Tvrđava – Tereni KK Partizan

Kalemegdan Summer Festival - Beogradska Tvrđava - Tereni KK Partizan, Tiket Klub
Kalemegdan Summer Festival - Beogradska Tvrđava - Tereni KK Partizan, Tiket Klub
Kalemegdan Summer Festival - Beogradska Tvrđava - Tereni KK Partizan, Tiket Klub
Kalemegdan Summer Festival – Beogradska Tvrđava – Tereni KK Partizan, Tiket Klub

Kalemegdan Summer Festival

Beogradska Tvrđava – Tereni KK Partizan

Od Saturday, 6. Jun do 28.avgusta 2015 u 21:00h

Cena jedinstvene ulaznice – paket : 2500 dinara

Jedinstevana ulaznica: 1200 dinara

Najveća senzacija ovog leta- Kalemegdan Summer Festival, vreo letnji festival na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, Beogradskoj tvrđavi!

Koncept Kalemegdan Summer Festivala zamišljen je kao projekat koji će Beogradsku tvrđavu pretvoriti u simbol vrhunskog provoda. Tokom letnjih meseci upravo na ovoj lokaciji, održavaće se najbolje žurke u gradu, koje posetiocima neće ostaviti vremena za predah. U sklopu Kalemegdan Summer Festivala, biće organizovana tri velika događaja- Happy Life, Serbia Wonderland i Tropical Inn.

Happy Life, 05. i 06.juna- Vrhunski tehno spektakl, sa line up-om koji će oduševiti posetioce, događaj je kojim započinje fantastično festivalsko leto na Beogradskoj tvrđavi.

Serbia Wonderland, 03. i 04. jula- Zanimljiva scenografija, mnoštvo performera i vrhunski specijalni efekti po kojima je ovaj magični festival i prepoznatljiv, upotpunjeni fantastičnom prirodom Kalemegdana, predstavljaće pravu audio-vizualnu senzaciju za sve posetioce festivala.

Tropical Inn, 28. i 29. avgust- Noć vrelih, tehno bitova, šarenih tropskih boja, scenografije sa palmama koje će vas u mislima odvesti u tople, morske krajeve. I uz sve to DJ dvojac, sa kojim je đuskanje do ranih jutarnjih sati u potpunosti zagarantovano.

Kalemegdan Summer Festival predstavlja projekat koji je nastao od ideje da Beograd dobije svoj veliki festival elektronske muzike, na jednoj od najlepših lokacija u gradu. Budite deo priče, od njenog samog početka i učestvujte u izgradnji festivala, koji će iz godine u godinu prerasti u veliku manifestaciju, i tradicionalno se održavati na Beogradskoj tvrđavi, gde će okupljati brojne posetioce iz Srbije i zemalja regiona, ali i brojne strane turiste iz raznih krajeva sveta.

Kupite svoju kartu za Kalemegdan Summer Festival na vreme i obezbedite sebi ulaz na tri najveća događaja ovog leta u Beogradu!

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!