KK Crvena Zvezda – Finale ABA lige

KK Crvena Zvezda - Finale ABA lige, Tiket Klub
KK Crvena Zvezda - Finale ABA lige, Tiket Klub
KK Crvena Zvezda - Finale ABA lige, Tiket Klub
KK Crvena Zvezda – Finale ABA lige, Tiket Klub

KK Crvena Zvezda – Finale ABA lige

Cene karata su:

TRIBINE A, B, C i D: pojedinačna karta košta 600 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 900 dinara.

PARTER B i PARTER 4: pojedinačna karta košta 900 dinara – komplet uzalznica za sve tri eventualne utakmice košta 1.400 dinara.

PLAVA LOŽA i BELA LOŽA: pojedinačna karta košta 1.200 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 2.200 dinara.

LOŽA: pojedinačna karta košta 1.500 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 2.500 dinara.

POČASNA MESTA UZ TEREN (COURT SEAT): pojedinačna karta košta 7.000 dinara – komplet ulaznica za sve tri eventualne utakmice košta 12.000 dinara.

KK Crvena Zvezda - Finale ABA lige, Tiket Klub
KK Crvena Zvezda – Finale ABA lige, Tiket Klub

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u sredu uveče saznaće ime protivnika za finalnu seriju plej-ofa ABA lige. Bez obzira da li će crveno-belima u borbi za šampionski prsten na megdan izaći Budućnost ili Cedevita izabranike trenera Dejana Radonjića očekuje veoma težak posao.

Ipak, ono što uliva nadu je činjenica da će Crvena zvezda Telekom u finalu regionalnog takmičenja imati prednost domaćeg terena pa se svi u klubu nadaju da će crveno-beli imati veliku podršku navijača sa tribina.

Ulaznice za mečeve finalne serije plej-ofa ABA lige biće puštene u prodaju u četvrtak 23. aprila od 10 časova, a svaka osoba će moći da kupi najviše četiri ulaznice.

Treba istaći da će se u četvrtak i petak prodavati samo kompleti karata koji će važiti za sve tri eventualne utakmice u Beogradu. Ukoliko kompleti ulaznica ne budu rasprodati, na dan meča (u subotu i nedelju) će moći da se kupe pojedinačne karte

 Pozivamo navijače da u što većem broju dođu u Pionir i pruže podršku Zvezdinim košarkašima u nameri da osvoje prvu šampionsku titulu ABA lige u istoriji kluba. Posebno naglašavamo da kupovinom ulaznica na najdirektniji mogući način finansijski možete da pomognete voljenom klubu da u finišu sezone ostvari vrhunske rezultate.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!