KK CRVENA ZVEZDA – KK BILBAO – PIONIR

KK CRVENA ZVEZDA - KK BILBAO - PIONIR, Tiket Klub
KK CRVENA ZVEZDA - KK BILBAO - PIONIR, Tiket Klub
KK CRVENA ZVEZDA - KK BILBAO - PIONIR, Tiket Klub
KK CRVENA ZVEZDA – KK BILBAO – PIONIR, Tiket Klub

KK CRVENA ZVEZDA – KK BILBAO

PIONIR

08.01. 2014. u 19:15h

Prvu utakmicu L grupe LAST 32 faze Evrokupa košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju u sredu 8. januara. Protivnik crveno-belih je španski Bilbao, a meč se igra u dvorani Pionir od 19 sati i 15 minuta.

Ulaznice za ovaj meč biće u prodaji od ponedeljka 6. januara. Napominjemo da ukoliko se sve ulaznice ne rasprodaju one će moći da se kupe i na blagajni Pionira od 17 sati pa sve do početka meča.

Karte za tribine koštaju 700 dinara, a za parter 1200 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 2000 dinara, dok loža košta 2500 dinara. Cena ulaznica za počasna mesta, tik uz teren (court seat) iznosi 5000 dinara.

S obzirom na brojne novčane kazne kojima su crveno-beli bili sankcionisani u Evrokupu prošle sezone kao i u Evroligi ove takmičarske godine, KK Crvena zvezda apeluje na sve navijače da na meču sa Balibaom navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava. U suprotnom klub će snositi oštre sankcije kao što su igranje pred praznim tribinama, oduzimanje bodova ili isključenje iz takmičenja. Takav eventualni epilog naneo bi nemerljivu štetu klubu i zato još jednom pozivamo sve navijače da navijaju sportski i da se suzdrže od izazivanja bilo kakvih incidenata.

Cena ulaznica:

 Tribine  700 dinara

Parter 1200 dinara

Plava i bela loža  2000 dinara

Loža  2500 dinara

Počasna mesta, tik uz teren (court seat)  5000 dinara.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!