KK CRVENA ZVEZDA TELEKOM – LABORAL KUTXA – Hala Pionir

KK CRVENA ZVEZDA TELEKOM - LABORAL KUTXA - Hala Pionir, Tiket Klub
KK CRVENA ZVEZDA TELEKOM - LABORAL KUTXA - Hala Pionir, Tiket Klub
KK CRVENA ZVEZDA TELEKOM - LABORAL KUTXA - Hala Pionir, Tiket Klub
KK CRVENA ZVEZDA TELEKOM – LABORAL KUTXA – Hala Pionir, Tiket Klub

KK CRVENA ZVEZDA TELEKOM – LABORAL KUTXA

Hala Pionir

19.12. 2014 u 19h

Cena ulaznice: 300 dinara

Crvena zvezda će bez prisustva publike odigrati meč poslednjeg kola D grupe Evrolige protiv Laboral Kuće, ali Zvezda u Pioniru neće biti sama. Dobro je poznato šta za Crvenu zvezdu predstavljaju njeni navijači, a crveno-beli košarkaši su nebrojano puta isticali da im silna podška i energija koju dobijaju sa tribina mnogo znači i da ih dodatno motiviše.

Nepravednom odlukom disciplinskog sudije Evrolige Crvena zvezda je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od čak 50.000 evra. Iz tog razloga odlučeno je da se za utakmicu protiv Laboral Kuće ipak prodaju ulaznice iako navijačima neće biti omogućeno da prisustvuju ovom meču. Simbolične karte će od utorka 16. decembra moći da se kupe po ceni od 300 dinara. Ograničenja prilikom kupovine ulaznica neće biti, odnosno svaki navijač će moći da kupi onoliko ulaznica koliko bude želeo. Ideja je da beogradski hram košarke bude rasprodat i da se na taj način bude uz tim i onda kada nepravednom odlukom to nije dozvoljeno. To će svakako biti i vid finansijske pomoći klubu koja je neophodna za plaćanje ove nepravedne kazne.

Takođe, ove karte će predstavljati još jedno svojevrsno podsećanje na tragično preminulog navijača Zvezde – Marka Ivkovića. Na ulaznicama će se nalaziti Markova slika i jasna poruka koju Zvezdini navijači upućuju svih ovih dana – JAGODA ŽIVIŠ, ZAUVEK SA NAMA.

Kapije Pionira će ostati zatvorene za navijače, ali je KK Crvena zvezda osmislila način da sedišta u dvorani Pionir ipak ne budu prazna. Da bismo ispunili ovaj cilj i celom svetu još jednom pokazali vernost Zvezdinih navijača potrebno je da vašu fotografiju u što većoj rezoluciji (duža strana 2000 piksela, kvalitet fotografije 10) pošaljete na adresu budisanama@kkcrvenazvezda.rs i to do srede 17. decembra, kako bi sve fotografije na vreme mogle da se odštampaju i pripreme. Svi oni koji u ovom predviđenom roku ne pošalju fotografije u ovoj akciji će moći da učestvuju i tako što će svoje odštampane fotografije u boji na A4 formatu doneti u službene prostorije kluba na Malom Kalemegdanu do petka do 14 sati.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!