Kraak&Smaak Live – Bitef Art Cafe Summer Stage

Kraak&Smaak Live - Bitef Art Cafe Summer Stage, Tiket Klub
Kraak&Smaak Live - Bitef Art Cafe Summer Stage, Tiket Klub
Kraak&Smaak Live - Bitef Art Cafe Summer Stage, Tiket Klub
Kraak&Smaak Live – Bitef Art Cafe Summer Stage, Tiket Klub

Kraak&Smaak Live

Bitef Art Cafe Summer Stage

četvrtak, 4. Sep 2014 u 22:00h

Zbog tehničkih problema uzrokovanih lošim vremenskim  uslovima, koncert holandskog sastava Kraak&Smaak, koji je trebalo da se održi 4. septembra na letnjoj sceni kluba BitefArtCafe, biće odložen u dogovoru sa bendom. Novi datum održavanja koncerta ćemo blagovremeno saopštiti.

Cena ulaznica:

Parter od 700,00 RSD

VIP od 1.000,00 RSD

Ljubitelji muzike Kraak & Smaak trojca, prvi put će imati priliku da ih čuju u Beogradu u šestočlanom sastavu sa bendom, a u klubu kome su žive svirke zaštitni znak, BitefArtCafe Summer Stage.

Sastav benda na beogradskom koncertu:
Wim Plug: DJ / samples
Oscar de Jong: Synths / keys
Alex Oele: Bass Guitar
Joris Feiertag: Drums and percussion
Berenice van Leer: Female Lead vocals
Ivar Vermeulen: Male Lead vocals

Ova holandska senzacija je izdala svoj debi album 2006. godine, a  od prvog albuma, prošli su dug put  od  predgrupe Faitless na američkoj turneji, preko nastupa na velikim svetskim festivalim poput Pinkpop, Sziget, SXSW, Miami’s Winter Music Conference, Bonnaroo, Coachella, Good Vibrations Festival, do nastupa uživo u popularnoj emisiji Jimmy Kimmel Live.

Bend trenutno nosi titulu “Must see live band”, kako kaže Dance magazine IDJ, pored imena kao što su Chemical Brothers, Moby i The Prodigy.

Na koncertu u klubu BitefArtCafe Summer Stage, bend će uživo izvesti svoje starije singlove poput Squeeze me i Dynamite koji imaju milionska preslušavanja na internet. Međutim, čuće se i numere sa poslednjeg albuma, “The Future Is Yours” koji se vrlo brzo popeo na prvo mesto na nemačkim top listama, kao i drugi singl “Good For the City” koji je proglašen za singl internacionalnog izvođača koji se probio na najviše top lista u Nemačkoj i to ispred Disclosure i Depeche Mode.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!