LOCO DICE – Magacin Depo

LOCO DICE - Magacin Depo, Tiket Klub
LOCO DICE - Magacin Depo, Tiket Klub
LOCO DICE - Magacin Depo, Tiket Klub
LOCO DICE – Magacin Depo, Tiket Klub

LOCO DICE

Magacin Depo

18. Sep 2015 u 22:00h

Jedinstvena ulaznica Od 790,00 RSD

Jedan od najpopularnijih izvođača na svetskoj elektronskoj sceni, Loco Dice, nastupiće 18. septembra u beogradskoj hali „Depo“u okviru nove Apgrade žurke. Traženi producent i DJ iz Dizeldorfa u Beograd dolazi u okviru svetske turneje kojom promoviše svoj novi album „Underground Sound Suicide“, sa kojeg se već izdvojio singl „Get Comfy“ uz gostovanje londonskog repera Giggsa. Spot za ovu numeru, koja vešto spaja hip-hop i techno, uticajni magazin „Thump“ proglasio je za priču o Dajsovim korenima uz konstataciju da bi Guy Ritchie bio ponosan na režiju. Na albumu gostuje još jedno veliko hip-hop ime, američki hitmejker Just Blaze, ali celo izdanje je većinski oslonjeno na house i techno zvuk koji Dice spaja kao retko koji DJ na globalnoj sceni. Među saradnicima se izdvajaju Chris Liebing, Miss Kittin i Guti, a posebno je zanimljivo gostovanje čuvene Neneh Cherry. U Beograd dolazi i njujorški DJ i producent Caleb Calloway, te još jedan predstavnik Dajsove čuvene izdavačke kuće, Beograđanin sa dva izdanja za „Desolat“ Alexandar Ivković. Domaća podrška je Vlada Janjić, a ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima po promo ceni od 790 dinara.

Loco Dice at Awakenings 2015: https://www.youtube.com/watch?v=JV6r4CmMK_0

Od poslednjeg beogradskog gostovanja u martu 2014. godine, Loco Dice je na samom vrhu elektronske scene, nastupajući na vodećim festivalima kao što su Awakenings, BPM, Coachella, Glastonbury, Monegros, Movement, Sonar, Sonus, Time Warp, T in the Park, Tomorrowland. Pored zajedničke CNTRL turneje po Sjedinjenim državama sa Ričijem Hawtinom, Dajsove žurke pod nazivom „Used+Abused“ ugostile su magove kao što su Paul Ritch, Tale of Us, Nastia, tINI, MK aka Marc Kinchen… Po Americi je nastupao i uz svog velikog prijatelja Carla Coxa, kojem neretko gostuje u klubu Space na Ibici, gde su prošle godine zajedno proslavili svoje rođendane! I ove godine, nemačka zvezda tunižanskog porekla, dominira španskim ostrvom uz rezidenciju na famoznim Hyte žurkama, gde uz njega nastupaju Laurent Garnier, Recondite, Ricardo Villalobos, Rødhåd, Kenny Dope Gonzales, Pan-Pot i drugi, dok celu ovu sezonu kao hedlajneri predvode Maceo Plex, Chris Liebing i naravno, Loco Dice.

Richie Hawtin i rezidenti Bergaina za prvi Apgrade Weekend

Lider svetske elektronske scene Richie Hawtin, nastupiće na Kalemegdanu u okviru prvog pgrade (Apgrejd) vikenda, koji će se održati 4. i 5. septembra u rovu ispod Vojnog muzeja Beograda, a sa njim prve večeri dolaze producenti Jullian Jeweil i Fabio Florido sa etikete Minus. Na prvi beogradski Apgrade, druge večeri, u subotu 5. septembra, u okviru večeri etikete Ostgut Ton, dolaze rezidenti najpoznatnijeg svetskog kluba Berghain, Efdemin, Function i Boris. Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima, po promotivnoj ceni do 1.590 dinara za obe večeri, a kontigent je ograničen.

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije!

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.