Lovefest Vrnjačka Banja

Lovefest Vrnjačka Banja, Tiket Klub
Lovefest Vrnjačka Banja, Tiket Klub
Lovefest Vrnjačka Banja, Tiket Klub
Lovefest Vrnjačka Banja, Tiket Klub

Lovefest Vrnjačka Banja

 Neverovatan lineup od 7. do 9. avgusta na novoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji u 20h

Jeff Mills, Eric Prydz i Mark Knight dolaze na Heineken Lovefest

Heineken Lovefest, najveći muzički i omladinski festival u centralnoj Srbiji, ovog leta biće održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Osim neverovatnog i do sada najkvalitetnijeg muzičkog programa, festival je dobio novu i veću lokaciju u najlepšem delu grada, pored Vrnjačkog jezera.

Na novom prostoru u gradu biće smešteno pet bina sa kojih će publika imati priliku da čuje različite muzičke žanrove – od house i tehno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova.

Na glavnoj muzičkoj bini nastupiće legende Detroit tehna Jeff Mills (Džef Mils), Kenny Larkin (Keni Larkin), kao i Robert Hood (Robert Hud), kome će festival ljubavi biti prvo pojavljivanje pred publikom na Balkanu. Program će obeležiti i nastup svetske progressive house atrakcije Pryda-e (Prajde), poznatijeg pod imenom Eric Prydz (Erik Pric).

Na Heineken Lovefest dolaze i holandska deep house zvezda Tom Trago (Tom Trago), tech house dvojac Tiefschwarz (Tifšvarc), kao i britanski di-džej i producent Mark Knight (Mark Najt). Festival će zatvoriti James Zabiela (Džejms Zabiela), kome će ovo biti drugi nastup u Vrnjačkoj Banji.

Na Energy Stage-u nastupiće predstavnici nu disco zvuka Adana Twins (Adana Tvins), Finnebassen (Finebasen) i Doctor DRU (Doktor DRU). Publici će se predstaviti i Tama Sumo, kao i di-džej Makam i Levon Vincent (Levon Vinsent), producent i vlasnik renomiranog lejbla Novel Sound.

Partibrejkersi, Let 3 i Bad Copy na Live Stage-u

Ljubitelji tvrđeg zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, Ramba Amadeusa, sastav S.A.R.S., veterane srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, kao i popularni crnogorski dvojac Who See. Na Live Stage-u nastupiće i hrvatska rok grupa Let 3, kao i Nikola Vranjković, Ritam Nereda i Goribor.

Publika će moći da uživa u setovima mladih di-džejeva i na Silent Stage-u, dok će svi posetioci festivala tokom dana uz disko i ambijentalne zvuke moći da se opuste na već dobro poznatoj Chill Zoni.

Gradi se najveće ostrvo ljubavi u Srbiji

Za razliku od prethodnih godina, Heineken Lovefest će ovog leta biti održan na većoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji. Prema rečima organizatora, novi festivalski prostor smešten u parku pored gradskog jezera, prostire se na 20.000 metara kvadratnih i moći će da primi i do 15.000 posetilaca za veče.

«Budući da svake godine rastemo, odlučili smo da ovog leta promenimo lokaciju i napravimo najveće ostrvo ljubavi u Srbiji. Sigurni smo da će na njemu svako pronaći nešto za svoj muzički apetit i da ćemo svi zajedno uživati tokom tri festivalska dana», poručili su iz organizacije.

U okviru festivalske zone biće postavljen i kamp, a svi oni koji žele da na vreme rezervišu svoje mesto u njemu, uskoro će moći da popune prijavu na sajtu www.lovefest.rs.

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica je 1599 dinara, a osim njega posetiocima su dostupne i VIP karte po ceni od 4.000 dinara. Posle promotivnog perioda karte za festival koštaće 1.999, a zatim 2.499 dinara. Pred početak festivala trodnevna cena karte biće 3.299 dinara. Karte za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

Cena ulaznica:

  • III faza – 2.499 RSD
  • IV faza – 3.299 RSD

Cena pojedinačne ulaznice: 1199 din

Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji. Tokom sedam godina na festivalu su nastupila neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike, među kojima su Marshall Jefferson, Carl Craig, Kevin Saunderson, Good Groove, Martin Ten Velden, James Zabiela, Noir, Silicone Soul, Gramophonedzie, kao i Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub i Darko Rundek. Od 2012. godine festival je proširen na devet novih zona čiji je cilj da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji. Aktivnosti UG Lovefest usmerene su i na akcije koje doprinose razvoju jednakosti, solidarnosti i tolerancije među ljudima sa akcentom na projekte koji imaju humanitaran, socijalni, ekološki, edukativan i zabavni karakter. Do sada su realizovane akcije „Prevencija HIV-a“, kao i humanitarna akcija „Hrana za sve“. Više o festivalu: www.lovefest.rs

LINEUP

ADANA TWINS
DOCTOR DRU
ERIC PRYDZ
FINNEBASSEN
JAMES ZABIELA
JEFF MILLS
KENNY LARKIN
LEVON VINCENT
MAKAM
MARK KNIGHT
ROBERT HOOD
TAMA SUMO
TIEFSHWARZ
TOM TRAGO

BAD COPY
GORIBOR
KKN
LET 3
NIKOLA VRANJKOVIĆ
PARTIBREJKERS
PRTI BEE GEE
RAMBO AMADEUS
RITAM NEREDA
S.A.R.S
STEREO BANANA
WHO SEE
ZA DŽ

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!