MAD IN BELGRADE – Park kod Muzeja savremene umetnosti

MAD IN BELGRADE - Park kod Muzeja savremene umetnosti, Tiket Klub
MAD IN BELGRADE - Park kod Muzeja savremene umetnosti, Tiket Klub
MAD IN BELGRADE - Park kod Muzeja savremene umetnosti, Tiket Klub
MAD IN BELGRADE – Park kod Muzeja savremene umetnosti, Tiket Klub

MAD IN BELGRADE

Park kod Muzeja savremene umetnosti

Subota, 24. Maj 2014 u 16:00h

i

Nedelja, 25. Maj 2014 u 16:00h

„MAD in Belgrade“ će pretposlednji vikend maja pretvoriti u najluđu i najdužu  žurku u Beogradu. MAD će biti mesto susreta najzanimljivijeg iz noćnog života Beograda i sveta u 48 sati neprekidnog ludila u najboljem smislu te reči! Na više lokacija nastupiće preko 100 izvođača elektronskog i dance žanra,uz posebne live nastupe, ali to nije sve. Ono što „MAD in Belgrade“ nudi posetiocima je eksplozija doživljaja i iskustava, interaktivna zabava, učestvovanje u igri koja neprekidno traje tokom dva dana. Uzbudljive aktivacije posetilaca biće sastavni deo MAD iskustva, a gigantske skulpture i arhitektonske intervencije postaju kulise za potpuno novo parti iskustvo.

Centralna mesta okupljanja svih parti-životinja biće dve glavne bine: Mad Dog i Crazy Rabbit bina, postavljene u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu. Osim u parku, žurka je i na vodi! Za one koji žele da deo magije prenesu na jutro i dan, žurka se širi na splavove i party brodiće, odmah nadomak glavnih festivalskih stejdževa. Na ovim manjim scenama, biće predstavljena posebna MAD izdanja domaćih party kolektiva i njihovih gostiju iz inostranstva.

Lajnap prvog „MAD in Belgrade“ festivala predstaviće najzanimljivije izvođače svetske i beogradske dance muzičke scene.  Prvog festivalskog dana nastupiće pop-ikona Neneh Cherry, kojoj će ovo biti prva poseta Beogradu! Pevačica poznata po planetarnom hitu „7 Seconds“ dolazi na MAD da predstavi svoj novi album „Blank Project“, nastao u saradnji sa space-jazz duom RocketNumberNine. Prvo festivalsko veče donosi i nastup najboljeg svetskog DJ-a na Resident Advisor listi za 2013. godinu. U pitanju je poznati berlinski DJ i producent Dixon. Istog dana, razlog za slavlje imaće i ljubitelji skandinavske elektronske muzičke scene, jer dolazi Lindstrøm, kralj nordijskog space disco-a, koji je nastupao na svim značajnijim evropskim i svetskim muzičkim festivalima. Trojac WhoMadeWho doneće prvoj festivalskoj večeri i dozu harizmatičnog indie elektronskog zvuka. Druge večeri nastupiće Tonny Allen, jedan od najcenenijih afričkih bubnjara, i to u sasvim posebnom electro-jazz izdanju, uz pratnju saksofoniste Jimi Tenora. Istog dana, beogradskoj publici predstaviće se harizmatčina Kelela, pripadnica nove L.A. scene i zastupnica r’n’b žanra. Druge festivalske večeri, svoj karakteristični tech-house DJ set izvešće Omar S, zvezda detroitske scene. Jedan od hedlajnera druge večeri biće ni više ni manje nego DJ Krush, zvezda Ninja Tune etikete i virtuozni skreč master za gramofonima, koji dolazi iz dalekog Japana. Na MAD stiže i Wankelmut, dvadesetčetvorogodišnji mladić koji je autor remiksa „One Day/ Reckoning Song“ sa platinumskom digitalnom prodajom! Preko 100 izvođača nastupiće tokom 48 sati na „MAD in Belgrade“ festivalu, a kompletna lista izvođača nalazi se na madinbelgrade.com.

Ulaznice za dvodnevni „MAD in Belgrade“ festival od danas se nalaze u pretprodaji, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.

Cena 1200 Cena 1.200,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!