Mediteraneo festival vina – Hotel “Metropol Palace”

Mediteraneo festival vina - Hotel "Metropol Palace", Tiket Klub
Mediteraneo festival vina - Hotel "Metropol Palace", Tiket Klub
Mediteraneo festival vina - Hotel "Metropol Palace", Tiket Klub
Mediteraneo festival vina – Hotel “Metropol Palace”, Tiket Klub

Mediteraneo festival vina

Hotel “Metropol Palace”

Saturday, 15. Nov 2014 u 12:00h

Cena ulaznica: 1000 dinara

Mediteraneo festival vina, gastronomije i vinskog turizma 2014.

VINO SE, JEDNOSTAVNO, VOLI!

POZIVAMO VAS DA, PO ČETVRTI PUT ZAJEDNO, UŽIVAMO U VINU, OTKRIJEMO BAREM JOŠ JEDNU NJEGOVU TAJNU; POZIVAMO VAS DA ZAJEDNO SPOZNAMO KAKO SE SLJUBLJUJU VINO I HRANA.

IV MEDITERANEO FESTIVAL VINA, VINSKOG TURIZMA I GASTRONOMIJE U HOTELU METROPOL PALACE 15. I 16. NOVEMBRA 2014 OD 12 DO 20 SATI

Kristi Kenterberi, Alan Karbone, Saša Špiranec, Zoltan Đorfi, Željko Garmaz, Ivo Kozarčanin, Danko Ćosić, Darko Jakšić, Zdravko Brkić, samo su neka od imena koji će na IV Mediteraneo festivalu vina, vinskog turizma i gastronomije nesebično ponuditi svoje znanje i iskustvo gostima koji nas posete u hotelu Metropol Palas.

Iako su već pobrojana imena veoma poznata svim ljubiteljima i poznavaocima vina i hedonizma uopšte, želimo da vam ukratko skrenemo pažnju na kvalitet naših predavača.

Ovaj put, predstavljamo njih četvoro:

Kristi Kenterberi je apsolutna zvezda globalnog vinskog sveta. Na III Mediteraneo festivalu vina, vinskog turizma i gastronomije ostavila nas je bez daha svojim poznavanjem vina i predavanjem o greškama u vinima sa ovih prostora. Ove godine, Kristi će nam govoriti o vinima koja nisu dovoljno poznata u našem delu Evrope.

Alan Karbone je jedan od najvećih stručnjaka sveta kada je u pitanju vinogradarski teroar. Ovaj ugledni profesor je autor više od 150 stručnih tekstova na temu vina i vinogradarstva, potpisuje nekoliko stručnih knjiga iz ovih oblasti, a njegova predavanja su unapred rezervisana i rasprodata u celom svetu gde je vinogradarstvo i vinarstvo tretirano kao ozbiljna grana privrede.

Saša Špiranec je apsolutni autoritet u vinskom svetu na ovim prostorima. S obzirom na to da se u poslednjih nekoliko godina insistira na uzgajanju autohtonih sorti u zemljama poput Srbije ili Hrvatske, pokušaćemo uz odlično obrađeno predavanje Špiraneca da otkrijemo odgovor na pitanje da li su autohtone sorte šansa, prednost ili opterećenje.

Zoltan Đorfi je urednik uglednog mađarskog vinskog magazina Pécsi Borozó. Ovom prilikom pokušaće da objedini regiju Balkana i dobra vina ove regije. Pokušaće gotovo nemoguće, jer je činjenica da na ovim prostorima ima veoma veliki broj odličnih vina. Činjenica je da će svako ko pokuša da izabere 100 najboljih vina – morati da izostavi neko od njih.

Verujemo da vam je ovaj kratak pregled bio dovoljno intrigantan da biste posetili IV Mediteraneo festival vina, vinskog turizma i gastronomije, koji će biti održan 15. i 16. novembra 2014 u hotelu Metropol Palace.

Dobrodošli!

Sve informacije i rezervacije:
Facebook: tiket klub
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Twitter: TiketKlub

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije!

Budite deo kluba i uživajte sa našim vrlo raznolikim repertoarom.