Mi jesmo anđeli – Treehouse Villa, Dedinje

Mi jesmo anđeli - Treehouse Villa, Dedinje, Tiket Klub
Mi jesmo anđeli - Treehouse Villa, Dedinje, Tiket Klub
Mi jesmo anđeli - Treehouse Villa, Dedinje, Tiket Klub
Mi jesmo anđeli – Treehouse Villa, Dedinje, Tiket Klub

Mi jesmo anđeli

Treehouse Villa, Dedinje

13. februar 2016 u 22h

Mi JESMO anđeli – velika kućna žurka za Noć zaljubljenih!

Vila na Dedinju – Tree House

Ulaznice za ovaj kućni party u srcu Dedinja, u istorijski i kulturološki značajnoj beogradskoj vili Tree House, dostupne su po superpromotivnoj ceni od 600 , a za sve parove u ponudi su i tzv. ,,zaljubljene karte”, odnosno dve ulaznice po ceni od 1.000 dinara. Kontigent superpromotivnih karata dostupan je u vrlo ograničenoj količini.

Nakon toga cena pojedinačne ulaznice će od 04.februara poskupeti na 750 dinara, dok će komplet za dve osobe koštati 1.300 rsd.

Nastupaju:

Uroš Đurić back2back Srđan Žika Todorović DJ set

Luna Lu

Una Senić

BeGe Fank

Uroš Milovanović

+ Specijalni gosti

O događaju:

Zavodljiva intimna atmosfera kućnih žurki koje su Beograd načinile ovakvim kakav jeste i kreirale nadaleko poznat duh našeg grada, vraćaju se u velikom stilu!

I to baš 13. februara, da bismo se do 14. i Dana zaljubljenih, zapravo ponovo zaljubili – u Beograd i Beograđane!

A ko će bolje preneti dobri duh kućnih žurki nekih srećnijih vremena, ako ne njihovi direktni učesnici – Uroš Đurić i Žika Todorović – anđeo i đavo lično! Svojim višesatnim DJ setovima Uđu i Žika će oživeti ne samo duh kućne žurke, već i duh ove specifične vile na Dedinju u kojoj su se svojevrememo baš na ovakvim žurkama okupljali bendovi poput EKV-a, Discipline kicme, Električnog orgazma i drugih poznatih bendova tog vremena.

U Beogradu su se u međuvremenu pojavile nove generacije Beograđana, koje sada nose neku drugu energiju, možda još zavodljiviju i urbaniju. I oni će se svojski potruditi da ovoj žurci daju taj gradski šmek. A oni su Bege Fank!
Ovo su naravno samo neki od izvodjaca koji će te veceri zabavljati zaljubljene, a u narednom periodu otkrivaćemo imena i ostalih poznatih izvodjača koji će nastupiti te večeri i od ove žurke napraviti noć za pamćenje! Za sve one kojima nedostaju kućne zurke, ovo će biti prava prilika da ponovo osete duh urbanog Beograda na najvećoj kućnoj žurci ove godine!

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!