MIHAI POPOVICIU – Klub Tube

MIHAI POPOVICIU - Avalski plato, Tiket Klub

MIHAI POPOVICIU

Avalski plato –

Mihai Popoviciu se pomera u klub Tube

Subota, 15. Jun 2013 u 21:00h

Započnimo leto uz prefinjeni klupski zvuk na magičnom Avalskom tornju! Prepustimo se deep i tech houseu kroz koje se skladno prelivaju groovy ritmovi i zarazne melodije!

Jedinstveno klabing iskustvo u okviru party serijala Dirty Soundz, predvodiće svetski poznati artist Mihai Popoviciu, kome je ovo prvi nastup u Beogradu! DJ i producent poreklom iz Rumunije otpočeo je karijeru pre 12 godina, a prvo izdanje usledilo je 2005.godine, za renomirani label DJ Hella, Gigolo Records. Od tada, on neprekidno niže uspehe, izdajući trake za mnoge cenjene etikete i visoko se kotirajući na top listama. Njegovi DJ setovi predstavljaju intenzivno muzičko putovanje koje osvaja plesne podijume najpoznatijih evropskih klubova, među kojima su Panorama Bar i Watergate u Berlinu, Fabric u Londonu i Space na Ibici.

Serijal Dirty Soundz lansiran je prošle godine, sa ciljem da promoviše kvalitetni underground house zvuk, a žurke prati sjajna atmosfera i sve veća popularnost među publikom. Uz rezidente – DJ dvojac Battric & MiVu, nastupaju i pažjivo birana imena sa domaće underground scene, a ovim party-jem započinje i serija gostovanja stranih DJ-eva koji do sada nisu nastupali u Beogradu. Pored pomenutog dvojca, koji pripada organizaciji Public Pee, u ovom specijalnom izdanju Dirty Soundz-a nastupiće i novosadski dvojac Klaus & Miloš Jovanović iz istoimene organizacije, kao i Petar Cvetković iz Happy People-a, koji u poslednje vreme beleži zapažena izdanja za lejblove kao sto su Litlle Helper I Moral Fiber.

Cena ulaznice:

Stajaća mesta Promo cena 550,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!