Mina Lazarević

Mina Lazarević, Tiket Klub

Mina Lazarević

Mina Lazarević je rođena 10. jula 1975. godine u Beogradu. Sa tri godine Mina je počela da svira klavir, a več sa pet upisala muzičku školu “Stevan Mokranjac”. Njeni roditelji su se bavili muzikom, otac Ljubiša je dirigent, a majka je pevala u horu “Pozorišta na Terazijama”. Već sa osam godina Mina je nastupala na republičkim i saveznim takmičenjima i osvajala prve nagrade. Mnogi su joj predviđali sjajnu muzičku karijeru, a kao svestrano dete sa 11. godina počinje da trenira i atletiku, ali zbog povrede Mina prestaje da trenira. Sa 16. godina upisuje Muzičku akademiju, međutim bila je razočarana što nije mogla da studira u Moskvi ili Beču. Zbog aktuelnog stanja u zemlji i pored velikog talenta, Mina nije mogla da putuje van zemlje. Sa 19. upisuje FDU i napravila ogromnu prekretnicu u svom životu i karijeri. Prvu ulogu je imala u predstavi Snežna kraljica, međutim punu medijsku pažnju je dobila ulogom u seriji “Porodično blago”, da bi zatim usledila i predstava “Seks bomba” koja joj je donela još veću popularnost. Prvi ulogu na filmu je imala u “Normalnim ljudima”. I pored sjajne glumačke karijere Mina nije odustala od svoje prve ljubavi, muzike, pa joj je tako želja da snimi džez album. Udata je i ima troje dece, Luku, Ivu i Marka.

Mina Lazarević, popularna glumica koju od nedavno ponovno gledamo u reprizi serije “Bela lađa” na RTS-u je po treći put postala mama. Sve je proteklo u najboljem redu, a beba i mama su kod kuće okruženi pažnjom brojne porodice.

Mina je presrećna, kao i njen suprug. Luka i Iva su jedva čekali da vide svog batu. Dali su mu ime Marko, tako su se već pre porođaja dogovorili – rekla je za www.poznati.info osoba bliska bračnom paru

Na pitanje da li će mama i tata neko vreme odmoriti od poslovnih obaveza izvor blizak glumici je rekao:
– Za njih nema odmora, tu su bake da pomognu oko prinove i klinaca, a Mina i Goran će sigurno istim tempom nastaviti da rade.

Podsetićemo vas, glumica Mina Lazarević i baletan Goran Stanić su se venčali 19. decembra 2008. godine ujedno proslavljajući i prvi rođendan ćerkice Ive, a Mina ima i trinaestogodišnjeg sina iz prethodne veze, Luku,  koji je žarko želeo da dobije još jednog batu ili seku.