Musicology Festival – Kalemegdan

Musicology Festival - Kalemegdan, Tiket Klub
Musicology Festival - Kalemegdan, Tiket Klub
Musicology Festival - Kalemegdan, Tiket Klub
Musicology Festival – Kalemegdan, Tiket Klub

Musicology Festival

Kalemegdan

Mario Biondi – Petak, 25. Jul 2014 u 21:00h

Keziah Jones – Subota, 26. Jul 2014 u 21:00h

Dirty Loops – Nedelja, 27. Jul 2014 u 21:00h

Cena ulanice:

Regular o1.200,00 RSD

VIP o1.700,00 RSD

 

O festivalu

Ovog jula brišemo monotoniju u Beogradu potpuno novim festivalom koji će ugostiti svetske zvezde iz najrazličitijih muzičkih žanrova, sa jedinim preduslovom – KVALITETOM.

Musicology festival će tako biti svojevrsna škola muzike sa jasnom i beskopromisnom idejom da se mladima probudi kreativna misao i pruži izbor, opcija da čuju nešto drugačije i ujedini sve ljubitelje dobrog zvuka u četiri festivalske noći!

MUSICOLOGY je tu da otvori vrata novog ali i da vrati imidž i šmek starog Beograda.

I SVI SU DOBRODOŠLI.


25/7 Mario Biondi

Prvi potvrđen hedlajner je Mario Biondi, italijanska pop/soul i r’n’b zvezda. On je svojom tamnom ali toplom i nadasve prepoznatljivom bojom glasa, koja nas vraća u doba velikih legendi soul muzike, osvojio publiku na svim ontinentima.

Mario je sarađivao sa mnogim velikim imenima, poput Chaka Kahn, a njegov poslednji album “Sun” je producirao vođa legendarnog britanskog jazz astava Inkognito, Bluey.

26/07 Keziah Jones

Hedlajner trećeg dana Musicology festivala biće harizmatični pevač, gitarista i kantautor, Keziah Jones. Ovaj muzički revolucionar, poreklom iz Nigerije, je svojom neobičnom tehnikom sviranja i mešanjem sirovog bluza i oštrog fanka, stvorio žanr koji sam naziva “blufunk”.

“ Gitaru sviram kao udaraljke. To je bluz. To je fank. Ritmično. Afro. “ kaže Kezaja.

Keziah Jones će drugu godinu za redom nastpiti u Beogradu, nakon što je prošle godine rasprodao koncert za nekoliko dana i oduševio publiku u klubu Summer Stage BitefArtCafe. Kako mnogo Kezajinih fanova nije uspelo da prošle godine dođe do svoje karte, ovog leta Musicology festival pruža šansu da čujete Kezajine stare hitove, ali i pesme sa novog albuma “Captain Rugged”.

Ukoliko još uvek niste isplanirali odmor, dobro je, sad saznate kada morate biti u Beogradu. Ako jeste, pomerite ga, jer je ovo svirka koja se ne propušta.

27/07 Dirty Loops

S vremena na vrema pojavi se bend koji prkosi definiciji, bend tako jedinstven u svom pristupu muzici da okreće žanr naglavačke i ostavlja vas sa pitanjem “ Šta je to bilo?” Upravo to je uradila švedska najbolje čuvana tajna, Dirty Loops.

Oni će po prvi put u regionu nastupiti 27. jula na Musicology festivalu.

Bend je gotovo preko noći postao hit na fejsbuku i jutjubu. Formiran 2009. godine, ovaj švedski trio izvrće pop pesme na način na koji to nikada nije rađeno.

Njihova obrada pesme “Just Dance” Lady Gage i ujedno njihov prvi spot, bez ikakve promocije je sakupio preko 100 000 pregleda i 10 000 šerova za menje od dva meseca. Posle ovolikog uspeha tada još uvek anonimnih mladića, svaki sledeći video Dirty Loops je postigao ovoliku gledanost u roku od par dana.

Ove godine, Dirty Loops je izdao i svoj prvi autorski album pod nazivom “ Loopified” i dokazao da njihova originalnost doseže mnogo dalje od inovativnog obrađivanja tuđih pesama, te da je njihov autorski materijal još spektakularniji od već popularnih kavera.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

 
Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!