Nik Vujičić – Kragujevac – Hala Jezero

Nik Vujičić u Kragujevcu

Nik Vujičić održaće motivacioni govor 18. aprila u Hali Jezero 

Hala Jezero

Cena: 250 dinara

Kragujevac će 18. aprila u 20h imati priliku da čuje jednog od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika Nika Vujičića.  Ovaj humanitarni događaj biće održan u Hali Jezero a sva sredstva prikupljena od prodaje karata i sponzora biće upućena institucijama i organizacijama koje se bave problemima osoba sa invaliditetom.

Nik Vujičić držao je govore u oko 50 zemalja i razgovarao sa više od 5 miliona ljudi, a gledanost njegovih predavanja na internetu meri se desetinama miliona pregleda iz celog sveta. Danas je izuzetno traženi motivacioni govornik i na svetskim konferencijama i skupovima!

O njemu su pisali najveci svetski mediji BBC i CNN, kao i domaći mediji. Autor je i knjige “ Živeti slobodno” a uspeo je i da snimi kratkometražni film “Butterfly circus” za koji je i dobio nagradu za najboljeg glumca.

Nik Vujičić rođen je 1982. u Brizbejnu (Australija) kao prvo dete srpskih iseljenika s retkim poremećajem koje se karakteriše nedostatkom udova. Prvobitni šok zbog novonastalih okolnosti, porodica je zamenila velikom upornošću, podrškom i jakom voljom da se Nik što pre integriše u svakodnevne životne tokove, pa je Nik naučio da samostalno obavlja sve radnje kao i svaka druga osoba koja ima udove. Ali duboka depresija zbog nedostataka kojih je sve više postajao svestan, kao i vršnjačko nasilje kojem je bio izložen, doveli su do toga da je u 10. godini pokušao samoubistvo. Srećom, neuspešno. Po promeni zakona u Australiji, po kome su i osobe sa invaliditetom mogle da pohađaju standardnu nastavu u školama, Nik Vujičić postaje jedan od prvih primera takve osobe. Postaje predsednik đačkog parlamenta, a do izražaja dolazi i njegova sposobnosti govorništva, što postaje njegov životni poziv. Odrastajući i privikavajući se na sopstvene mogućnosti Nik je shvatio da njegova dostignuća inspirišu mnoge ljude. Prelomni trenutak se dogodio kada je pročitao članak o čoveku koji pati od sličnog sindroma. Tada je shvatio da nije jedini koji se muči što mu je dalo nadahnuće za dalji život. Sa sedamnaest godina je počeo da drži predavanja o svojim problemima i osnovao neprofitnu organizaciju „Život bez udova”. Okolnosti u kojima je odrastao, dovele su do toga da vrlo brzo sazri, a sam ističe i svoju ličnu veru u Boga koja mu je pomogla da se izbori sa različitim životnim nedaćama. Diplomirao je računovodstvo i finansijsko planiranje, a od nedavno je i srećno oženjen čovek i otac mališana koji nosi i srpsko ime!

Nik Vujičić će u okviru svoje balkanske turneje posetiti Skoplje, Niš, Beograd, Novi Sad i Kragujevac. Organizatori Nikovog dolaska u Kragujevac su: EUS, World net KG, Udruženje MLADI, ELION, UMMUS, Dečija Misija, Biblijski Klub, Ljubi bližnjeg svog  i grad Kragujevac.

Informacije za karte:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete poruciti preko Tiket Kluba!