NOĆ MUZEJA

NOĆ MUZEJA, Tiket Klub
NOĆ MUZEJA, Tiket Klub
NOĆ MUZEJA, Tiket Klub
NOĆ MUZEJA, Tiket Klub

NOĆ MUZEJA

Subota, 7. Jun 2014 u 18:00h

Noć muzeja

Cena ulaznice: 400 din

 

NAPOMENA:

Deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne placaju karte.

Karta vazi za po jedan ulazak na sve lokacije u Beogradu.

 

Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja će 17. maja, po jedanaesti put, otvoriti vrata više od 150 kulturnih ustanova širom Srbije kada će u jednoj noći u više od 60 gradova i mesta, posetioci biti u prilici da prošetaju muzejima, galerijama i trgovima i uživaju u premijernim izložbama i zanimljivim sadržajima.

Tradicionalno, Beograd će ponuditi najbogatije i najraznovrsnije izložbe, na 70 mesta u gradu, a od 18 pa do 2 sata iza ponoći biće budni i Novi Sad, Šabac, Niš, Vršac, Subotica, Leskovac, Kragujevac, Smederevo, Titel, Veliko Gradište… Prvi put u Noći muzeja učestvuju Ivanjica, Padina i Topola.

U Beogradu će na 75 lokacija biti viđeno još neviđeno – samo 17. maja biće izloženo kontroverzno i nikada realizovano delo Ivana Meštrovića “Vidovdanski hram”, maratonci će trčati još jedan počasni krug u Kinoteci, a biće predstavljen i rad jednog od najznačajnijih srpskih arhitekata Aleksandra Bugarskog. Kako su se potpisivali Hruščov i Kenedi, Tito, Pašić i patrijarh Pavle, kako je likvidiran državni neprijatelj u ime naroda, koga su slali na Goli otok, samo su neke od tajni koje će biti otkrivene u 11. Noći muzeja.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!