Red vožnje za Švajcarsku iz Srbije i obrnuto

 

Red vožnje za Švajcarsku iz Srbije i obrnuto

Iz svih gradova u Srbiji do svih gradova u Švajcarskoj i obrnuto, 6x nedeljno od utorka do nedelje.

 

Optop Travel – redovan autobuski prevoz putnika od svih i do svih gradova Srbije i Švajcarske

Optop Travel je agencija sa najdužom tradicijom u međunarodnom autobuskom prevozu putnika na trasi Srbija-Švajcarska. Preko trideset godina omogućavamo putnicima da se voze bezbedno, udobno i po povoljnoj ceni moderno opremljenim autobusima visoke turističke klase.

Bogato iskustvo, profesionalni tim vozača, koje najčešće opisuju kao predusretljive i ljubazne, veliki broj zadovoljnih putnika koji nam iznova poklanjaju svoje poverenje, moderan vozni park, opremljeni i udobni autobusi, samo su neki od razloga zašto je lista zadovoljnih korisnika naših usluga svakog dana sve duža.

Ne brinite o količini prtljaga. Pošaljite ili ponesite koliko god želite stvari. U našim prikolicama ima dovoljno mesta za sve.

Želite da pošaljete paket ili prevezete robu na relaciji Srbija-Švajcarska? Optop Travel je tu da Vaša pošiljka stigne bezbedno na bilo koju lokaciju bez obzira na veličinu.

Pored prevoza putnika od svih i do svih gradova Srbije ili Švajcarske, posedujemo sve tehničke kapacitete za iznajmljivanje putničkih autobusa za međunarodni saobraćaj i organizovanje turističkih tura i izleta širom Srbije i Evrope.


 

Kod nas uvek možete dobiti proverene i aktuelne informacije o izmenama i potrebnoj dokumentaciji. To će Vas poštedeti neprijatnih situacija i stresa. Uz Optop Travel zavolećete vožnju autobusom. Naš primarni zadatak je da Vam svaka vožnja sa nama ostane u najlepšem sećanju.

 

Vaše je da se opustite i uživate u komfornoj vožnji, sve ostalo prepustite nama.
Informacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com