Rundek Cargo trio – Dvorište Banovine – Niš

Rundek Cargo trio - Dvorište Banovine - Niš, Tiket Klub
Rundek Cargo trio - Dvorište Banovine - Niš, Tiket Klub
Rundek Cargo trio - Dvorište Banovine - Niš, Tiket Klub
Rundek Cargo trio – Dvorište Banovine – Niš, Tiket Klub

Rundek Cargo trio

Dvorište Banovine

Šumatovačka bb

18000 Niš

Sreda, 28. Avg 2013 u 21:00h

Rundek Cargo Trio koncert koji je trebalo da bude održan u Nišu, 28.08.2013. zbog vremenskih neprilika odnosno poplavljenog dvorišta Banovine, nije održan.

Koncert Rundek Cargo Trija se odlaže za petak 30. avgusta (21:00) i premešta u parku Svetog Save u Nišu. Za tu priliku park će biti ograđen i karte će biti naplaćivane.

“Koncerti će biti oproštaj od lbuma ‘Plavi avion’ i koncertno zagrijavanje pred novi album”, kaže Rundek o turneji na kojoj trio nastupa  28. avgusta u dvorištu niške “Banovine”.

Od stvari sa novog albuma koji trio trenutno priprema, Rundek kaže da će, sa sa violinistkinjom Isabel i multiinstrumentalistom Dušanom Ducom Vranićemu, na tim koncertima najverovatnije “izvesti ‘Vitamine’, ‘Midnight Calypso’, ‘Mostove’ i možda još koju”.

Gitarista, pevač i autor Darko Rundek, frontmen zagrebačkog benda Haustor koji je iza sebe ostavio niz uticajnih albuma poput “Trećeg svijeta” (1983), otisnuo se tokom devedesetih i kasnije u izuzetno uspešnu samostalnu karijeru objavivši niz danas kultnih albuma – “Apokalipso” (1997), “U širokom svijetu” (2000), i uz pratnju mnogoljudnog Cargo orkekstra “Ruke” (2002) i “MHM A-HA OH YEAH DA-DA” (2006).

U jednom trenutku u želji da napravi novi iskorak u svojoj karijeri, Rundek se uz Isabel i Ducu iz Cargo orkestra, otisnuo u novu muzičku pustolovinu zvanu Rundek Cargo trio koji je na CD-u objavio svoj prvi album “Plavi avion” (2010). Sa albuma su spotovi bili “Indijanska” i “Sanjala si da si sretna”.

Cena ulaznice:

Jedinstvena ulaznica Cena 800,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!