Rundek Cargo Trio – Novi Bitefartcafe

Rundek Cargo Trio - Novi Bitefartcafe, Tiket Klub
Rundek Cargo Trio - Novi Bitefartcafe, Tiket Klub
Rundek Cargo Trio - Novi Bitefartcafe, Tiket Klub
Rundek Cargo Trio – Novi Bitefartcafe, Tiket Klub

Rundek Cargo Trio

Novi Bitefartcafe

Rundek Cargo Trio nastupiće 2. i 3. Decembra u klubu Bitefartcafe u 22h

u sklopu  promocije CD-a “Mostovi”

Cena: 1500 dinara.

“Dobri ljudi, dragi ljudi, čini se da volite ‘Mostove’. Hvala na tolikom interesu… vidimo se”, poručuju gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel Katala (Catala) i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić, koji će na tim koncertima “ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh ‘Mostova'”.

Pet godina od prvog albuma “Plavi avion”, Rundek Cargo Trio otisnuo se na novo muzičko putovanje ovog puta preko albuma “Mostovi”. Eklektičnu zbirku od 11 pesama za koje je stihove pisao Darko.S albuma “Mostovi” najavni singlovi su bili još u jesen 2013. godine “Midnight Calypso” i na proleće 2015. “Don Juan” (nastala kao song za istoimenu plesnu predstavu Hrvatskoga narodnog kazališta iz Rijeke, Bitef teatra iz Beograda i Grada teatra Budve).

“‘Don Juan’ se bavi onim strastvenim i tajanstvenim što povezujemo s tim mitskim zavodnikom iz Sevilje, a doživjeli smo i doživjele u vlastitom iskustvu”, objašnjava Rundek.

Album otvara “Džaba” i uz “Ima ih” angažovano odslikava ključne probleme savremenog života ljudi, ne samo na prostoru bivše Jugoslavije… Neophodan kontrast (a možda i rešenje) pruža životna a jednostavna “Mijenjamo mijesto”, a možda i lično nostalgična “Vidova”?   Dok “Clouds” setno plove, “Vitamini” duhovito govore o dražima starenja, dodatnu dozu egzotike donosi “Indijska”. Naslovni “Mostovi” daju romantičnu boju albumu, koga na istu notu zatvara polagana “Ne zaboravi me”…

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!