S.A.R.S – Hala sportova

S.A.R.S - Hala sportova, Tiket Klub
S.A.R.S - Hala sportova, Tiket Klub
S.A.R.S - Hala sportova, Tiket Klub
S.A.R.S – Hala sportova, Tiket Klub

S.A.R.S

Hala sportova

Saturday, 7. Mar 2015 u 20:00h

Cena ulaznice: 600 dinara

 Bend S.A.R.S. održaće svoj do sada najveći samostalni koncert u Beogradu 7. marta 2015. godine u Hali sportova, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Halu sportova nikako ne možemo doživljavati kao samo ‘još jedan’ naš koncert, jer će to zapravo biti kruna svih lepih stvari koje nam se dešavaju u poslednje vreme. To je veliki poduhvat, ali mislimo da smo kao bend sazreli da se tako nešto desi“, poručuje S.A.R.S.

 Bend koji je poslednjih godina ozbiljno prodrmao muzičku scenu u regionu sa nekoliko albuma i hitovima “Buđav lebac”, “Perspektiva”, “Lutka”, “To rade”… najavljuje da će 7. marta 2015. godine u Hali sportova prirediti “veče za pamćenje”.

U narednom periodu ćemo osmisliti repertoar i eventualna gostovanja. Potrudićemo se da koncert bude totalno drugačiji od svega što smo do sada radili u Beogradu“, najavljuje frontmen Žarko Kovačević.

Ulaznice za koncert S.A.R.S. u Hali sportova od sutra su u pretprodaji. Cena karte je 600 dinara preko mreže Eventim.

Od objavljivanja albuma “Ikone pop kulture” početkom ove godine, S.A.R.S. su imali niz uspešnih koncerata u regionu, među kojima se ističu oni održani u Zagrebu – posle tri rasprodate “Tvornice” proletos, beogradski bend se vratio nedavno u glavni grad Hrvatske za koncert na kome je, ističe Kovačević, “9.000 fanova napunilo do poslednjeg mesta veliku dvoranu Dom sportova”.

U Zagrebu smo imali puno uspešnih koncerata, ali je poslednji jedan od najznačajnijih u našoj karijeri, jer nas je etablirao kao jedan od velikih bendova u regionu. Naša očekivanja za beogradski koncert su velika i nadamo se da će se tako nešto dogoditi i u Hali sportova“, očekuje Kovačević.

Sa novog albuma S.A.R.S. su nedavno objavili treći spot i to upravo za pesmu “Ikone pop kulture”.

Ova pesma nosi najjaču poruku i naslovna je numera poslednjeg albuma, tako da nije smela da ostane bez ekranizacije i nadam se da će se ljudima dopasti spot“, kaže Kovačević.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!