Slobodan Trkulja – Novi Bitefart cafe

Slobodan Trkulja

Novi Bitefart cafe

26.05.2016 u 22h

Cena: 1000 dinara

Solo koncert Slobodana Trkulje “Muzika za 15 instrumenata i elektroniku” na kome će se predstaviti u ulozi “jednočlanog orkestra”.

 Naš svetski poznati umetnik koji osvaja publiku kako svojim sviračkim umećem tako i izuzetno moćnim glasom, održaće jedinstveni nastup u klubu Bitefartcafe sa posebnim programom koji je spoj elektronike, tradicije i improvizacije.

 Pored klarineta i saksofona (na kojem je magistrirao u Amsterdamu), Trkulja svira i klavir, akustičnu i električnu gitaru, flautu, srpske gajde, kaval, frule, diple i dvojnice, makedonsku tamburu, ličku samicu, mandolinu, nežni i melanholični jermenski duduk, a nisu mu strane ni perkusije i drugi nekonvencijalni instrumenti. Na klupskom solo koncertu uz sve njih koristiće i mnogobrojne efekt pedale i procesore. Inače, u svetu, pored Trkulje postoji još samo par umetnika koji su u stanju da u samostalnom nastupu pred publikom stvore zvuk celog orkestra.

 U prisnom kontaktu sa publikom Trkulja će, po prvi put, na ovom ekskluzivnom klupskom nastupu, spojiti elektro zvuke klubskih žanrova sa svojom paletom tradicionalnih zvukova. Uz neke potpuno nesvakidašnje i egzotične instrumente, Trkulja će nas povesti na dvočasovno muzičko putovanje preko tradicije, jazz i fusion muzike do ambijentalne muzike i tehna – sve vreme svirajući sam na 15 instrumenata.

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!