Summer3p festival – Termalni Bazen

Summer3p festival - Termalni Bazen, Tiket Klub

Summer3p festival

Termalni Bazen

Park fizičke kulture BB

četvrtak, 18. Jul 2013 u 00:00h

Ovogodišnji, 11. po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 18. do 21. jula na fenomenalnoj party lokaciji – Termalnom bazenu I Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice.

Spoj odlične kvalitetne elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnombazenu, festival Summer3p čini nezaboravnim letnjim doživljajem podotvorenim nebom.

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača
evropske i regionalne elektronske scene, kao i talentovani DJ-evi iz
Subotice.

Prošle godine je ugledni engleski časopis The Guardian na svom sajtu daopregled od osam evropskih festivala koji se održavaju na najatraktivnijim lokacijama. Pod nazivom Summer3p: Serbian SPA predstavljen je i Summer3pkao festival elektronske muzike u kojoj možete uživati iz udobnost „gigantskog džakuzija“. Ovo je još jedno priznanje za zanimljiv koncept Summer3p festivala, ali i za veliki entuzijazam koji organizatori, NVO AŠC i Fondacija Danilo Kiš, svake godine ulažu da bi napravili jednu od najboljih žurki u ovom delu Evrope.

Podsećamo vas da su dve fotografije sa Summer3pa 2009. godine ušle u finale manifestacije UK Festival Awards u kategoriji Fan Photo Award. UK Festival Awards je najpoznatija manifestacija koja se bavi festivalima i tretira se kao Oskar u muzičkoj industriji (kada su festivali u pitanju). Summer3p se tada našao u društvu najpoznatijih evropskih festivala kao jedini festival iz Srbije i regiona.

Organizatori Summer3p festivala i ove godine su se potrudili da kreiraju raznovrstan i zanimljiv dnevni program. Posetioci festivala moći će svoj aktivizam i talenat da ispolje učešćem u nekoj od radionica (audio, video, foto, slikarskoj i ekološkoj radionici za decu), ili sportskim aktivnostima i turnirima (joga, moderan ples, odbojka na pesku, badminton i prezentacija Male škole sporta za decu).

Summer3p je i dalje društveno angažovan. Javna zagovaranja i kampanje koje ćete sresti na festivalu su: “Stop nasilju”, “Clean Lake Palić” i “Zvuk ptica”.

Summer3p festival 2013 predstaviće svojim posetiocima projekat zaštite ptica sa jezera Palić i Ludaš. Projekat “Zvuk ptica” okupio je konzorcijum NVO oko zadatka da promeni zakonsku regulativu koja reguliše lov na dve vrste ptica, da popularizuje temu kod mladih/dece i kreira prvu srpsku online bazu zvukova ptica.

Organizatori Summer3p festivala su NVO AŠC i Fondacija Danilo Kiš.

Cena ulaznice:

Jedinstvena ulaznica Normalna cena 990,00 RSD


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!