TONY CETINSKI – Crkveno Dvorište, Sot

TONY CETINSKI - Crkveno Dvorište, Sot, Tiket Klub
TONY CETINSKI - Crkveno Dvorište, Sot, Tiket Klub
TONY CETINSKI - Crkveno Dvorište, Sot, Tiket Klub
TONY CETINSKI – Crkveno Dvorište, Sot, Tiket Klub

TONY CETINSKI DOBROTVORNI KONCERT

14.06.2014.

Crkveno Dvorište, 22243 Sot (Opština Šid)

Cena ulaznice: 1000 dinara

Zbog aktuelne situacije u državi, doneli smo odluku o otkazivanju dobrotovornog koncerta Tony Cetinski uživo u Sotu, koji je bio zakazan za 14.06. Koncert na otvorenom i ne bi bio moguć zbog stupanja na snagu Oluke Vlade RS o proglašenju vandrednog stanja u državi.

Župa Sot Vas poziva Vas na Tony Cetinski Dobrotvorni koncert za izgradnju nove crkvene dvorane, zakazan za 14.06.2014.g u 21:00 u Sotu, u dvorištu katoličke crkve na brdu. Izvodjač i pevač Tony Cetinski svojom pesmom i pojavom želi pomoći izgradnju ovog objekta i za dobrotvorni dogadjaj odredjen je njegov dvočasovni koncert uživo na otvorenom, na koji ste dobrodošli! Cena kodiranih ulaznica je: 1.000,00 din. a predvidjen je besplatni ulaz za decu do 7 god. u pratnji roditelja s kupljenom kartom. Za starije osobe i osobe sa invaliditetom odredjen je adekvatan prilaz do pozornice. Koncert će biti opremljen vrhunskim ozvučenjem i rasvetom, te zavidnim merama bezbednosti. Očekuje se dolazak mnogobrojnih predstavnika medija i važnih gostiju iz zemlje i regiona na ovaj koncertni spektakl Tony Cetinski na otvorenom.

Sot je živopisno mesto u Republici Srbiji, na samoj granici sa R. Hrvatskom a pripada op. Šid. Poznat je po vinima, sremskom kulenu i šunki, u blizini je jezera Sot, koje je u sastavu Nacionalnog parka “Fruška gora” s jedne strane i upravo renoviranog starog dvorca u Iloku, lovišta, ergela konja, vinarija, vidikovca i golf -terena. Reka Dunav udaljena je od mesta 10 km. Poznat je po dobroj, domaćinskoj atmosferi i moguća je nova turistička top -destinacija.

Sot je udaljen od Beograda 110 km, dolazi se do njega autoputem Beograd -Zagreb, isključenje na Kuzmin i dalje se prati putni pravac prema Šidu, te magistrala prema državnoj granica ka Iloku.Udaljenost od Šida je 8 km.

 Od Novog Sada udaljen je 55 km, putnim pravcem prema Bačkoj Palanci i za put koji od B. Palanke  vodi preko Hrvatske (Ilok), do Sota (u R. Srbiji), potreban Vam je pasoš. Za goste koji ne poseduju pasoš a u kretanju su iz Vojvodine ka Sotu, preporučuje se put N.Sad -Ruma, zatim izlaz na auto-put Beograd -Zagreb, isključenje prema Šidu (Kuzmin) i nastavak magistralnim putem od Šida prema Sotu. 

Gradjani Sota na najbolji način neguju stare tradicijske vrednosti, multikulturalnost, multietničnost i multikonfesionalnost, te je boravak ovde uvek prijatna uspomena.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

 
Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!