Tropical Inn – Beogradska Tvrđava – Tereni KK Partizan

Tropical Inn - Beogradska Tvrđava - Tereni KK Partizan, Tiket Klub
Tropical Inn - Beogradska Tvrđava - Tereni KK Partizan, Tiket Klub
Tropical Inn - Beogradska Tvrđava - Tereni KK Partizan, Tiket Klub
Tropical Inn – Beogradska Tvrđava – Tereni KK Partizan, Tiket Klub

Tropical Inn

Beogradska Tvrđava – Tereni KK Partizan

Subota, 6. Sep 2014 u 20:00h

Beogradska Tvrđava i Jungle Tribe poklanjaju mladima veliki spektaktl za kraj leta na terenima K.K. Partizana – Tropical Inn. Ovaj događaj, koji se održava 6. septembra, ima za cilj da privuče 10 000 posetilaca i započne jedno sasvim novo dešavanje u Beogradu koje će u narednim godinama na Kalemegdanu privlačiti brojne goste iz cele Srbije ali i regiona i stvoriti prepoznatljiv brend vrelog letnjeg festivala na kojem će muziku puštati poznata svetska dj imena elektro, tech i house muzike.

Uskoro velika Line Up iznenađenja :)))

Osetite duh egzotičnih destinacija. Kupite čuvene ˝bucket-e˝ koji su zaštitni znak Full Moon party-a na Tajlandu.Uživajte u atraktivnim, kostimiranim igračicama koje su karakteristične za Ibicu, vrtačima vatri, prskalicama, vodenim balonima, osvežit see u tropskom baru i đuskajte uz najkvalitetniju house muziku na fantastičnoj lokaciji.

Budite maštoviti i obucite svoju tropsku ˝uniformu ˝. Devojke uskočite u šarene bikinije, podvežite majice, stavite šminku, naočare za plažu i obucite svoje kratke isečene teksas šorceve. Momci izvadite iz plakara svoje havajske košulje, konsultuju se sa Nik Sloterom za dress code, slamene šešire i stavite naočare za sunce! U takvoj atmosferi sve će biti vrelo za kraj leta na Kalimegdanu!

Cena ulaznice:

Jedinstvena ulaznica od 1.000,00 RSD

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!