VELIKI KONCERT NASTAVI TRADICIJU – Sportski Tereni Dif-a

VELIKI KONCERT NASTAVI TRADICIJU - Sportski Tereni Dif-a, Tiket Klub
VELIKI KONCERT NASTAVI TRADICIJU - Sportski Tereni Dif-a, Tiket Klub
VELIKI KONCERT NASTAVI TRADICIJU - Sportski Tereni Dif-a, Tiket Klub
VELIKI KONCERT NASTAVI TRADICIJU – Sportski Tereni Dif-a, Tiket Klub

VELIKI KONCERT NASTAVI TRADICIJU

Sportski Tereni Dif-a

Sunday, 31. May 2015 u 18:00h

Obavestenje:

Obaveštavamo Vas da je veliki humanitarni koncert “Nastavi tradiciju –It`s party time“ za Amelu Terzić, otkazan iz tehničkih razloga.

Koncert Nastavi Tradiciju koji je 31.05.2015 trebalo da se održi na sportskim terenima Dif-a je odlozen za 03.jul.

Stajaća mesta: 500 dinara

Dženan Lončarević

Dženan Lončarević se pevanjem bavi još iz školskih dana, a i svirao je gitaru koju i dan danas ne ispušta iz ruke. Tako je mnogo godina “sticao pevačku reputaciju” u svom rodnom Prijepolju, Užicu, Sijenici i Novom Pazaru. Njegov ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran sa Dženanovim vokalom koji je svakoj pesmi davao jednu novu savršenu formu i time je sticao veliku popularnost i veliku armiju novih obožavalaca i poštovalaca gde god da je nastupio. Dženan 2007. godine, izdaje svoj album prvenac pod nazivom “Nikome ni reč”, koji ga je jos više popularisao i time je na našoj estradi zauzeo jedno od vodećih mesta koje mu zaista i pripada. Ovaj mladi umetnik nezadrživo napreduje i postaje još slavniji i time razvija i usavršava svoju muzičku karijeru.

Kaliopi

Kaliopi je najveća makedonska pop zvezda i tekstopisac, i jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu. Muzičku karijeru je počela sa samo devet godina nastupivši na dečijem festivalu ,,Zlatno sunce”. Svoj prvi veliki uspeh i popularnost doživljava kao članica benda ,,Kaliopi” 1985. godine na festivalu u Opatiji. Sa bendom nastupa punih deset godina i postaju jedan od najpopularnijih bendova širom Jugoslavije. Kaliopi je postala poznata po hitovima kao sto su: “Bato”, “Rođeni”, “Ostani u meni”, “Kofer ljubav”i i drugim. Sa bendom nastupa sve do 1996.godine, i od tada se pojavljuje kao solo izvođač na Gran pri festivalu.

Dejan Petrovic Big Bend

Dejan Petrović rođen je 1985. godine u Užicu, kao sin naslednik najpoznatijeg srpskog trubača, Miće Petrovića. Za njega se sa sigurnosću može reći da je bio čovek ispred svog vremena. Vizionar, ili umetnik koji je odlično znao da iskoristi taj Božji dar i koji je umeo dodirnuti dušu svakog čoveka jednostavnim zvukom trube. Ime Dejan Petrović je, skoro svuda u svetu, postalo sinonim za srpsku tradicionalnu muziku, često ukomponovanu sa modernim zvucima i prilagođenu uhu bilo kog slušaoca na planeti. Orkestar Dejana Petrovića postoji od 1996. godine, a njegov osnivač i mentor bio je Mića Petrović, majstor trube i legenda srpskog trubaštva, na čelu sa Dejanom Petrovićem.

Hypnotized

Grupa Hypnotized iz Beograda je jedan od sastava koji je za kratko vreme postigao značajan uspeh na regionalnoj sceni. Nastupali su na najvažnijim muzičkim festivalima kao što su Exit, Supernatural i Beer Fest. U standardnoj rok postavi (vokal, gitara, bass, bubanj) objavili su debi album “Big Natural” (Odličan hrčak, 2010.). Pored svojih autorskih pesama postali su poznati i po obradama starih hitova narodne muzike kao sto su: “Vranjanka”,” Jesen u mom sokaku”, “Dotak’o sam dno života” i drugih.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!