Vlasta Velisavljević

Vlasta Velisavljević, Tiket Klub

Vlasta Velisavljević

Vlasta Velisavljevic je rodjen u Beogradu 28.jula 1926. godine.Jos kao tinejdjer pokazivao je ljubav prema pozoristu. Tih davnih 40-tih godina odlazio je u pozoriste i nije izlazio dok se glumci nisu poklonili.
1950 kada je bio na trecoj godini glume, odlucio se da se ozeni tada maloletnom devojkom, njeni su pristali jer je to bila obostrana ljubav.
1951.godine odlazi na saslusanje pa onda u zatvor, pa na Goli otok. Gde provodi 3 godine, samo zato sto nije bio clan partije.U medjuvremenu postaje otac cerke Dubravke, ali ga zena iznenada napusta i kaze „da je on oduvek voleo Ruse, a ona ih mrzela“. Kaze da to nikad nije mogao da joj oprosti.
Prvi put je video cerku kada je ona bila devojcica. Ona sada zivi u Americi i ima dvoje dece, koje zna samo na fotografiji. Od bombardovanja sa njom nije u kontaktu, nezna zasto. Nakon razvoda nepoznata obozavateljka posle predstave dostavljala mu je cvece. Kasnije se ispostavilo da je to Nada Lukic koja takodje radi u pozoristu. I ona postaje njegova supruga.
Pre dve decenije pred izlazak na scenu pocinje da povraca krv i dozivljava klinicku smrt. U bolnicu su ga posecivale mnoge kolege. Kada mu je Voja Brajovic dosao u posetu on ga je pitao „zasto si dosao?“, „pa da se oprostimo“, rekao je Voja. Kako sam kaze voli sale na svoj racun, pa i na tudj.
Njegov najbolji prijatelj Bio je Zoran Radmilovic.
Kao sin jedinac kaze da ga otac nikada nije udario. Jednom ga je gadjao kljestima i pogodio u nogu, pa se otac rasplakao.