YU Grupa – Hala sportova

YU Grupa - Hala sportova, Tiket Klub
YU Grupa - Hala sportova, Tiket Klub
YU Grupa - Hala sportova, Tiket Klub
YU Grupa – Hala sportova, Tiket Klub

YU Grupa

Thursday, 17. Dec 2015 u 20:30h

Hala sportova

45 godina čistog rokenrola

i nastavljamo dalje

Redovna cena karte

Promotivna cena 1250 din.

Parter 1400 dinara

Tribine 1500 dinara

Legendarna YU Grupa i najdugovečniji bend u istoriji domaće rokenrol scene, proslaviće 45 godina čistog rokenrola spektakularnim koncertom uz specijalne goste za sve poklonike autentičnog rokenrol zvuka. Ova prava rokenrol poslastica još od početka ove godine pažljivo se prirema u vrhunskoj produkciji studija Berar i izvršnoj produkciji Marsh Creative Production održaće se u beogradskoj Hali sportova 17. decembra sa početkom u 20:30H.

Svih ovih 45 godina publika svih uzrasta prepoznaje i voli autentični rokenrol zvuk kojem YU Grupa dosledno ostaje verna, fantastičnu energiju benda koja svaki koncertni prostor pretvori u nezaboravni rokenrol ugođaj.

YU Grupu osnovali su 29. novembra 1970. godine braća Dragi (gitarista) i Žika Jelić (basista), u to vreme već poznati muzičari iz bendova iz 1960-tih, Miodrag Mive Okrugić (orguljaš) i Velibor Boka Bogdanović (bubnjar). Ime za bend, YU Grupa odabrala je publika. Na njihovom nastupu u zemunskom klubu Sinagoga 29. novembra 1970. godine, disk džokej Zoran Modli je pozvao publiku da predloži ime. Prvom pesmom i singlom “Nona” čiji se tiraž odmah rasprodao, postali su pioniri  smislene upotrebe etno zvuka u domaćoj rock muzici. Od tada do danas YU Grupa postaje legendarna po brojnim hitovima da pomenemo samo neke: „Crni leptir”, “More”, “Trka”, “Čudna šuma”, “Noć je moja”, „Od zlata jabuka“ “Mornar”, “Dunavom šibaju vetrovi“ , 10 singlova, 11 studijskih i jedan živi album. YU Grupa nastavlja dalje, trenutno je u pripremi i 12. studijski album koji će premijerno biti predstavljen na koncertu pored najvećih hitova benda.

Dođite da proslavimo 45 godina čistog rokenrola

Karte po promotivnoj ceni od 1250 dinara u prodaji su od 9. novembra. Broj karata po promotivnoj ceni je ograničen.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!