ŽELJKO JOKSIMOVIĆ – KOMBANK Arena

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ - KOMBANK Arena, Tiket Klub
ŽELJKO JOKSIMOVIĆ - KOMBANK Arena, Tiket Klub
ŽELJKO JOKSIMOVIĆ - KOMBANK Arena, Tiket Klub
ŽELJKO JOKSIMOVIĆ – KOMBANK Arena, Tiket Klub

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

KOMBANK Arena

Friday, 11. Dec 2015 u 20:00h

Cena:

Parter Od 1.000,00 RSD

Fan Pit Od 1.500,00 RSD

Nivo 200 Od 1.800,00 RSD

Nivo 400 Od 1.200,00 RSD

Željko Joksimović, jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora posle više od osam godina održaće u Beogradu koncert, 11. decembra u Kombank Areni. Ovaj koncert deo je promotivne turneje najnovijeg albuma koji je Joksimović nedavno izdao i kojim je dostigao vrhunac u svom profesionalnom radu, kao kompozitor, autor muzike, i izvođač. Ujedno, biće to prvi put da će Željko izvesti pesme sa novog albuma pred beogradskom publikom.

Željko Joksimović i Ad Hoc Philharmonic Orchestra spremili su spektakularan nastup. Posle Banja Luke, Slovenije, Sarajeva, Skoplja Tuzle, Splita, u kojima je Joksimović napunio najveće dvorane i stadione hiljadama ljudi, za Beograd se sprema poseban repertoar i novi aranžmani nekih pesama.

Ljubavi, Mišel, Zaboravljaš, Žena za sva vremena samo su neke od pesama koje će Željko izvesti u Areni 11. decembra. Iznenađenje za publiku biće i nekoliko numera iz projekta Balkan Bazar na kojem ovaj muzičar vredno radi poslednjih godina, i koji je predstavio u Istanbulu, Sofiji, Zagrebu..

Joksimović je do sada izdao 6 albuma, uradio je na desetine pesama za druge izvođače medju kojima Miljacku, Lejlu, albume Jelene Tomašević, filmsku i pozorišnu muziku. Željko je Srbiju na velika vrata vratio na pozornicu evropske muzičke scene osvojivši drugo mesto na Evroviziji kompozicijom Lane moje.

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!