Eva Braun – Dom Omladine

Eva Braun koncert

Dom omladine Beograda

Subota, 15. Dec 2012 u 20:00h

Eva Braun će obeležiti 20. godišnјicu od izlaska kultnog prvog albuma “Prisluškivanja” jedinstvenim koncertom 15. decembra u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Povodom jubileja “Prisluškivanja”, grupa iz Bečeja namerava da prvi put u karijeri odsvira uživo svih 14 pesama sa albuma, koji je objavljen na današnji dan pre dve decenije, 5. oktobra 1992. godine.

“Želimo da tim koncertom obeležimo 20 godina od izlaska prvog albuma, što se u neku ruku može smatrati i početkom karijere Eve Braun. Odsviraćemo ceo album, u cugu, bukvalno od prve do poslednje pesme, tačno redosledom kako idu, što nikada ranije nismo radili. Znam da mnogi ljudi vole taj album. Na kraju krajeva, ‘Prisluškivanja’ su nas dovela tu gde smo sada”, kaže pevač i gitarista Goran Vasović.

Fanovima Eve Braun pruža se izuzetna prilika da u prvom delu koncerta čuju kako danas pevači i gitaristi Vasović, Petar Dolinka i Milan Glavaški, uz gitaristu Zvonka Stojkova, basistu Gorana Obradovića i bubnjara Ljubomira Rajića, sviraju pesme sa “Prisluškivanja” kao što su “Kuća lutaka”, “Zlatni sat” “Već viđeno”, “Jagodna polja”…

…dok će u drugom delu koncerta 15. decembra u DOB-u bend, prema rečima Vasovića, “svirati standardni repertoar, standardne hitove Eve Braun”, od pesama sa albuma “Pop Music” (1995), “Heart Core” (1998) i “Everest” (2001), do aktuelnog dvostrukog CD-a “Playback” (2011).

“Zanimljivo će biti da odsviramo tih prvih 14 pesama koje smo napisali, a onda i neke pesme koje su nastale posle, pa da se napravi paralela, da se vidi da li smo napredovali ili nazadovali?”, našalio se Vasović.

Cena ulaznice:

Stajaća mesta Jedinstvena ulaznica 800,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!