Detour LIVE – ulaznice Barutana

 


Elektro-akustična pop-atrakcija Detour, u četvrtak 16.09.2021.izvodi svoje najveće hitove na otvorenoj pozorniciBarutane u Beogradu!

Nakon što je njihov već rasprodati koncert, koji se trebao održati 13.03.2020. odložen, kao i mnogi drugi, pojavom pandemije, Detour sada dolazi u Beograd, kako bi, verujemo pred još više publike, predstavio svoj repertoar, koji je u međuvremenu proširen sa tri nova hita, ali i novu postavu koja je od sredine ove godine krenula s nastupima.

Detourje sastav prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog elektro-akustičnog pop-zvuka, bržeg i plesnijeg ritma, začinjenog povremeno drum’n’bass i ponekom country notom. 

Kroz 15 godina postojanja, svojim su glasovima i talentom ovaj sastav obeležile pevačice Maja Posavec te potom Gina Damjanović, da bi se početkom prošle godine Detouru priključile Karla i Dora, dva nova ženska vokala. Ova tranzicija je, prema rečima frontmena – autora, aranžera, producenta i gitariste Nenada Borgudana, bila apsolutno artistička odluka, a singlovima Šarena, Slavljei Hawaii otvorili su pričubudućeg, šestog,studijskog albuma. 

Njihova prva dva studijska albuma Detour i TV doneli su hitove poput Ljeto počinje, Mjesec, Gledano sa strane i Prijatelj, dok se njihov treći studijski album A što ak’ ja… pokazao prelomnim u njihovom dotadašnjem delovanju katapultirajući ih u velike regijskemuzičke pop-atrakcije prikačivši im titulu ‘perjanice novotalasnog popa’.

Istovremeno senanizao i veliki broj koncertnih nastupa, s čime su došle i brojne nagrade. Album, nošen najviše hit-singlovima Srce veliko, Snijeg, Daleko i Plešem sama, osigurao je Detouru top-mesta u većini godišnjih izbora te Porina za najbolji pop-album u 2014. godini. 

Godine 2016. pesma Zaljubila sam se osvojila  je domaće top-liste dobivši od strane Hrvatske diskografske udruge priznanje za najčešće puštanu pesmu te godine u eteru radio stanica, a 2017. pesma im donosi muzičku nagradu Porin u kategorijama Pjesma godine i Najbolja izvedba grupe s vokalom. Detourovci se mogu pohvaliti i nagradom za grupu godine 2016. koju je popratio i hvaljeni album DETOUR 10, ponudivši novo čitanje poznatih pesama grupe, snimljenih u osveženim i promenjenim aranžmanima. 

Nakon Zaljubila sam se,posljednji studijskialbum Tourdetour uspešnoje najavljenpesmom Biram (Porin nominacija za Pjesmu godine, Najbolju izvedbu grupe s vokalom i Najbolji video),a niz hit singlova nastavile supesmeBez tebe, Vikend, Skrivena,te Ima i nema. Tourdetour jedomaćamuzička kritika svrstala među top-albume u 2018. godini. Album je na novinarskoj muzičkoj nagradi Rock&Off osvojio nagradu u Pop&off kategoriji, a na Porinu nagradu za Pop-album godine i Najboljuizvedba grupe s vokalom. 

Već spomenutim novim singlovima ‘Šarena’, ‘Slavlje’ i ‘Hawaii’ Detour je nastavio osvajati vrhove top lista i srca publike, a u Beograd stižu premijerno u novoj postavi, te će 16.09., u Barutani, održati konačno novi nastup pred beogradskom publikom kojoj je još uvek u sećanju sjajni klupski koncert održan pre dve godine na festivalu Indirekt.

Ulaznice koje su kupljene za koncert koji se trebao održati 13.03.2020. u Domu Omladine, vrede i za novi koncert u Barutani, a zbog većeg kapaciteta, u prodaju je pušten i dodatni kontinget po ceni od 1200 dinara putem sistema tickets.rs . Obzirom na veliki interes preporučujemo da što pre osigurate svoju kartu.

Izvor: Dallas records d.o.o.

 

Ulaznice:
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.