Wille & The Bandits – Klub Elektropionir – karte

 

Wille & The Bandits – karte

Klub Elektropionir

21:00, Thursday, 19. Apr 2018

Jedna od najvećih zvezda nove bluz-rok scene, bend Wille & the Bandits u sklopu evropske turneje na kojoj će promovisati novi studijski album “Steal” održaće koncert u klubu Elektropionir u četvrtak, 19. aprila, sa početkom u 21 čas.
Ulaznice se mogu kupiti od ponedeljka, 11. decembra od 10 časova po promotivnoj ceni od 400 dinara (ograničen kontigent!) na prodajnim mestima Eventim Serbia. Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 500 dinara, a na sam dan za ulaznicu je potrebno izdvojiti 600 dinara.
Wille & The Bandits u osnovi je klasičan tročlani bluz rok bend, zvukom sličan bendu Cream i Džimiju Hendriksu (Jimi Hendrix) koji po uzoru na njih pomera granice zvuka i muzičkog pravca na jedinstven i neočekivan način.
Ovo je bend koji se svrstava u kategoriju progresivne ili svetske muzike zbog korišćenja bizarnije instrumentacije i eklektičkog stila pisanja tekstova. Do sada je bend bio na turnejama sa bendovima Deep Purple i John Balter Trio, a svirao je i na velikim festivalima širom Evrope. Wille & The Bandits je bend koji jednako ostavlja velike impresije kako na publiku svih uzrasta tako i na celokupnu muzičku scenu, a sve to zahvaljujući energičnim i srčanim nastupima.
Na njihov račun upućene su pozitivne kritike, od strane BBC Radio 1 izabranu su u top 10 must see bendova na festivalu Glastonberi (Glastonbury) 2014 godine i dostigli su drugo mesto na britanskoj bluz listi sa njihovim prvim singlom. Sada na turneji predstavljaju svoj treći nezavisno objavljen studijski album. Baza fanova, repertoar zvukova, stilova i inovacija ovog benda, raste uzlaznom putanjom.
Izuzev medija, bend je hvaljen po njihovoj originalnosti i unikatnoj liniji između roka i bluza i od strane rok legendi poput Ijana Pejsa (Ian Paice), Džoa Bonamase (Joe Bonamassa) i Frensisa Rosija (Francis Rossi).
 „Wille je sjajan slajd gitarista. Volim šta ovi momci rade!“ – Joe Bonamassa
 „Volim soul u njihovoj muzici.“ – Bob Harris
 “Retko je pronaći bend koji je toliko dinamičan poput Wille & The Bandits i koji zvuči toliko udobno, a istovremeno impresivno na oba kraja zvučnog spektra. U današnjem, modernom svetu muzike jednokratnog trajanja, osvežavajuće je čuti bend koji još uvek ceni umetnost kreiranja albuma i koji upotrebljava nove instrumente i nove ideje u pisanju tekstova u odnosu na  isprobane i testirane metode. Deset sekundi na Jutjubu neće ni zagrebati površinu njihovog zvuka i poruke koju nose. Wille & The Bandits je bend koji se otkriva, a najbolji način za to je – uživo!
Ovi momci gruvaju i pevaju kao anđeli i malo je potrebno da se shvati zašto pripadaju festivalskoj atmosferi.“ – Glastonbury Festival
„Ovaj neverovatno talentovan bend odličan je u sviranju ne jednog ili dva muzička pravca, već u nekoliko pravaca i na ekstremno visokom nivou.“ – Maverick Magazine
„Da je Cream proveo više vremena na plaži u Njukveju, možda bi zvučali kao oni.“ – Blues Matters Magazine
„Vilov glas vas odmah ščepa po prvoj otpevanoj noti. Dobro je sjajan instrument, a kada se svira na ovakav način, primetite koliko je ovaj bend zaista uzvišen.“ – Maverick Magazine.
 Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!