André Rieu – ulaznice – Štark Arena

 

André Rieu – ulaznice

24. novembar 2022. godine

Štark Arena
Bul. Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Beograd

 

Sa velikim žaljenjem moramo objaviti odlaganje koncerta Andre Rieu-a i njegovog Johann Strauss Orchestra za 2022. godinu, zbog trenutnih propisa koji se tiču pandemije COVID-a koja je u toku.

Andre Rieu i njegov 60-člani Johann Strauss Orchestra, njegovi solisti, hor, tehničari i cela ekipa toliko su se radovali povratku u Srbiju i želeli su da se ponovo vrate na scenu nakon 18 meseci nemogućnosti nastupanja.

Ali, nažalost, nepovoljna epidemiološka situacija u zemlji uzrokovana koronavirusom i ograničenja javnih okupljanja ove godine to čine nemogućim, a sigurnost vas, naše voljene publike i velike porodice Andre Rieu-a, uvek nam je najveći prioritet.

Naporno smo radili na tome da omogućimo novi datum, 24. novembar 2022. godine.

Kupljene ulaznice važe za novi datum i nije ih potrebno menjati.

Ukoliko vam novi datum ne odgovara, molimo vas da podnesete zahtev za povraćaj sredstava na mail office@tickets.rs

Rok za podnošenje zahteva je od 15. oktobra, pa do 15. novembra 2021. godine.

Nakon navedenog termina, zahtevi za povraćaj novca neće biti prihvaćeni i smatraće se da su kupci prihvatili novi termin koncerta.

„Zdravo dragi moji prijatelji u Srbiji! Moj orkestar i ja smo se toliko radovali povratku u vašu lepu zemlju i nastupu za vas ove godine. Ali sigurnost za vas, moje divne fanove, za moje muzičare i tim, koji su svi deo velike Andre Rieu porodice, je na prvom mestu!Radujemo se da vas vidimo sledeće godine u Beogradu i jedva čekamo da dođemo u Srbiju 2021. godine. Zahvaljujemo  na strpljenju i molimo vas ostanite zdravi. Mnogo ljubavi iz Mastrihta! “- izjavio je Rieu.

Kupljene ulaznice važe za novi datum, odnosno za 10. novembar 2021. i nije ih potrebno menjati. Vlasnicima ulaznica se savetuje da čuvaju svoje originalne ulaznice.

 

 

ANDRE RIEU SE VRAĆA PRED SRPSKU PUBLIKU!
Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini i njegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu

25 NOV 2020 SREDA, 20:00

ANDRE RIEU SE VRAĆA PRED SRPSKU PUBLIKU!

Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu

André Rieu, holandski “Kralj valcera”, koji je učinio klasičnu muziku dostupnom svima, će sa svojim Johan Štraus orkestrom ponovo posetiti Beograd 25. novembra 2020., u sklopu svoje svetske turneje.

Nazvan “maestro mase“ (Njujork Tajms) ove godine, srpska publika može da se raduje potpuno novom programu, fantastičnim melodijama iz filma, muzičke, opere i operetete, kao i tradicionalne muzike, i naravno da je pozvana da pleše valcer u  nezaboravnoj večeri muzike i plesa.

Moj orkestar i ja smo toliko uzbuđeni što se ove godine tokom naše svetske turneje ponovo vraćamo u Beograd. Naša poslednja poseta 2019 bila je zaista nezaboravna i veoma emotivna. Publika u Srbiji je tako entuzijastična, strastvena i topla. Biće divno vratiti se u vašu zemlju u novembru da proslavimo ljubav, život i naravno: muziku“– izjavio jeRieu.

André Rieu nastavlja da gradi imperiju od svetske turneje klasične muzike. On čvrsto veruje da je klasična muzika napravljena za svakoga da uživa. Na njegovim koncertima naći ćete publiku koja se smeje, plače, peva i pleše. Njegov besprekoran način da zadivi svoje gledaoce od početka do kraja, praveći klasičnu muziku zabavnom i savremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena. Godina 2019 je bila najuspešnija godina u njegovoj karijeri, sa preko 700.000 ulaznica koje su prodate širom sveta. Njegovi koncerti su mnogo više od muzike. Prelepe haljine, veliki ekrani iza orkestra, mnogi međunarodni solisti, romantično osvetljenje i puno humora čine koncerte André Rieu-a savršenom zabavom za čitavu porodicu.

„Nakon onako pozitivne reakcije publike, povratak Andrea Rieua i njegovih muzičara ne predstavlja preveliko iznenađenje. Sa zadovoljstvom mogu istaći kako su brojni zaljubljenici u muziku prepoznali izuzetan trud, energiju i vrhunsku produkciju koji stoje iza svakog nastupa i ne sumnjamo da će odaziv ponovno biti odličan– izjavio je direktor Star produkcije i organizator koncerta Alen Ključe.

Izvor: STAR PRODUKCIJA

Ulaznice:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12  i  065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com

Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Poštarinu plaća primalac pošiljke!

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!