VAŽNO OBAVEŠTENJE! – Odlaganje dogadjaja – karte će važiti za nove termine!!!

RADNO VREME BLAGAJNI / CALL CENTER-A

Zbog proglašenog vanrednog stanja i u skladu sa preporukama Vlade Srbije, Ticket Vision blagajne i Call Center broj 0900 11 00 11 neće raditi sa strankama do daljnjeg. Informacije i vesti vezane za događaje mogu se dobiti na sajtu www.tickets.rs. i slanjem e-maila na office@tickets.rs.

POVRAT NOVCA ZA OTKAZANE DOGAĐAJE

Ticket Vision vrši usluge prodaje ulaznica u ime i za račun organizatora, prema uslovima kupovine objavljenim na https://www.tickets.rs/articles/1/terms-of-use. Kako bi smo mogli da izvršimo povrat sredstava kupcima, neophodno je da sredstva dobijemo od organizatora za svaki događaj posebno.

Povrat novca za ulaznice kupljene online – poslati email na office@tickets.rs.

Trenutno nije moguće izvršiti povraćaj novca za ulaznice kupljene na blagajnama. U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije, blagovremeno ćemo vas obavestiti o datumu i mestu povraćaja za fizičke ulaznice

 

 

 

DETALJNE INFORMACIJE U VEZI SA OTKAZANIM / ODLOŽENIM DOGAĐAJIMA

Najnovije vesti u vezi sa otkazanim i odloženim događajima, kao i detaljne informacije o povratu sredstava za pojedinačne događaje, možete videti na linku https://www.tickets.rs/cancelled.

 

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

Odlukom Vlade republike Srbije stupila je na snagu zabrana održavanja svih javnih skupova u zatvorenom prostoru koja podrazumeva više od 100 osoba.

Veliki broj događaja koji su zakazani u martu i aprilu neće biti održani, biće pomereni – odloženi.

Ulaznice će ostati važeće za bilo koji datum odlaganja. Organizator odlučuje o konačnom otkazivanju i povratu novca.

Na ovom linku biće objavljene sve informacije o odloženim događajima: https://www.tickets.rs/cancelled

Ako se informacije o vašem događaju još ne pojavljuju, budite strpljivi dok od organizatora ne dobijemo relevantne informacije. Imajte na umu da se informacije koje nedostaju neprestano dodaju.

Od svakog organizatora dobićemo tačnu informaciju u vezi novog datuma događaja ili eventualno otkazivanje u potpunosti.

Proverene i tačne informacije odmah ćemo postavljati u vestima na sajtu www.tickets.rs i društvenim mrežama.

Molimo kupce da prate objave gde ćemo davati informacije o svakom dogadjaju pojedinačno I da ne odlaze na naša prodajna mesta dok ne budemo imali konačne informacije.

S obzirom da je u pitanju pomeranje velikog broja dogadjaja, molimo sve kupce i korisnike naših usluga za razumevanje.

 

***VAŽNO OBAVEŠTENJE***

Organizatori događaja, koji ulaznice distribuiraju preko prodajnih mesta Ticket Visiona-a, postigli su saglasnost i zauzeli zajednički stav u vezi sa odlaganjem i otkazivanjem događaja, a zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okupljanja u zatvorenim prostorijama koja je stupila na snagu dana 12. 03. 2020. godine na neodređeno vreme.

Organizatori događaja će u najkraćem mogućem roku, a najkasnije do 02. 04. 2020. godine informisati kupce ulaznica:

– o novim terminima i lokacijama odloženih događaja;

– o otkazanim događajima za koje će kupci ulaznica moći da traže povraćaj novca (https://www.tickets.rs/articles/1/terms-of-use);

U slučaju da zabrana okupljanja i nemogućnost održavanja događaja bude trajala duže od 180 dana, kupci ulaznica će imati pravo na povraćaj novca u skladu sa procedurama vraćanja novca Organizatora događaja i Ticket Vision-a
(https://www.tickets.rs/articles/1/terms-of-use).

Imajući u vidu da je usled nastupanja više sile nužno odložiti ili otkazati planirane događaje, mole se kupci za strpljenje i razumevanje.

Na ovom linku biće objavljene sve informacije o odloženim događajima:https://www.tickets.rs/cancelled

Saopštenje: https://www.tickets.rs/…/saopstenje-organizatora-dogadjaja-…

 

Pozorišne predstave su otkazane u martu u svim pozorištima.

Za pozorišta: Pozorište Puž, Teatar Vuk, Opera & Teatar MADLENIANUM, Pozorište lutaka Pinokio – svim online kupcima novac ce biti refunditan na račun.
Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na Blagajni Štark Arene od 13.03.2020. u period od 12 do 20h.

Pozoršte Teatar na brdu objaviće nove termine predstava, kupljene ulaznice će važiti za nove termine.
Kupci ulazinica kojima novi termin ne odgovara, mogu da izvrše povrat.

Beogradsko dramsko pozorište: sve ulaznice za mart se mogu zameniti za repertoar u aprilu, maju, junu na blagajni pozorišta. Kupci ulazinica kojima novi termin ne odgovara, mogu da izvrše povrat.

 

Vaš Ticket Vision team