Čarolija 2012 – KOMBANK Arena

Čarolija 2012

KOMBANK Arena

Utorak, 25. Dec 2012 u 20:00h

 

Tradicionalna dečija manifestacija, već sedmu godinu za redom priređuje spektakl. Veliko superfinale festivala nove dečje muzike Srbije „Čarolija 2012.“ ove godine biće upriličeno  25. Decembra u Kombank Areni .

Velikom superfinalu na kojem se bira najtalentovaniji čarolijanac, prethode mnogobrojne audicije I polufinala, a mi već unapred znamo da stručni žiri na čelu sa umetničkim direktorom festivala Leontinom Vukomanović neće imati nimalo lak zadatak obzirom da  organizacioni tim ovog festivala u planu ima mnogobrojna iznenađenja.

Prijave za učestvovanje na audicijama su počele, potpuno su besplatne a pravo učešća imaju sva deca uzrasta od 3 do 13 godina. Festival  “Čarolija” i ove godine  je krenuo sa svojim karavanom već od 1. septembra a u planu je da se obiđe 30-ak gradova širom naše zemlje. Novina od ove godine je da organizatori ove najveće dečije manifestacije u ovom delu Evrope, planiraju da održe audicije i u gradovima širom Crne Gore i Bosne I Hercegovine. Na taj način smo želeli da se odužimo vernim fanovima, mališanima I njihovim roditeljima koji su prethodnih godina dolazili na audicije u Beograd iz Crne Gore, Republike Srpske, Makedonije a i Bugarske.

Pored predstavljanja festivala “Čarolija” u 30-ak gradova Srbije, na isto toliko audicija, uz očekivano učešće od preko 3000 mališana, očekuju nas i dva polufinalna, kao i SUPERFINALE 25.12.2012. godine , sa preko 400 učesnika u samom programu (200 članova hora” Čarolija”, iz Beograda, Smedereva i Požarevca, 100 balerina baletskog studija Amadeus iz Požarevca i Petrovca, 50 talenata UMS škole za talente iz Beograda,Niša i Novog Sada, i 50 solista i takmičara iz cele Srbije).

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!