Zvonko Bogdan – Sava Centar

Zvonko Bogdan koncert

Sava Centar

Petak, 23. Nov 2012 u 20:30h

Legenda tamburaške muzike Zvonko Bogdan nastavlja tradiciju jesenjih druženja sa beogradskom publikom 23. novembra u Sava centru koncertom nazvanim “Ova pisma refren nema”, na kome će promovisati istoimeni novi CD album. Pokrovitelj koncerta je Vinarija Zvonko Bogdan.

Čuveni panonski šansonjer nazvao je po pesmi “Ova pisma refren nema” novi CD album koji će biti deljen kao poklon svakom kupcu ulaznice za koncert u Sava centru.

“U Sava centru će ‘Ova pisma refren nema’ možda biti drugi ili treći put izvedena, a na koncertu ćemo prezentirati album, koji je poklon i malo iznenađenje za publiku. Na koncertu ćemo opet pokazati nešto što je muzički istinito, a što se već polako zaboravlja”, kaže Zvonko Bogdan.

Koncerti Zvonka Bogdana i njegovih vernih tamburaša poslednjih nekoliko godina postali su izuzetno lepa tradicija koja okuplja publiku svih životnih doba zarad uživanja u ravničarskim evergrinima kao što su “Hej, salaši na severu Bačke”, “Kad padne prvi sneg”,”Kad sam bio mlađan lovac ja”, “Ko te ima taj te nema”…

“Već nekoliko jeseni sastajem se sa Beograđanima u Sava centru u kome nas greje dobra pesma, uz čiju pomoć putujemo te večeri kroz prošlost Panonije. I tada, bar malo, starije podsetimo, a mlađima pokažemo kakav je duh vladao nekad brojnim boemskim mestima u Beogradu”, kaže Zvonko Bogdan.


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!