Sergej Ćetković – Kombank Arena

Sergej Ćetković koncert

SERGEJ ĆETKOVIĆ PEVA ZA ZALJUBLJENE

14.02.2013. U KOMBANK ARENI

20:00h

Jedan od omiljenih pevača pop muzike, Sergej Ćetković, ulepšaće mnogima Dan zaljubljenih naredne godine, solističkim koncertom u Kombank Areni. Posle skoro tri godine, Sergej sprema novo iznenađenje za svoju publiku 14. februara 2013. godine u Areni. Ovo će biti drugi nastup popularnog pevača pod svodovima najveće hale.

Tim povodom, Sergej Ćetković je izjavio: “Radujem se koncertu u Kombank Areni koji će biti održan 14.02. 2013. Mislim da je pravo vrijeme da ponovimo druženje, poslije fenomenalne zajedničke proslave mojih prvih 10. godina solo karijere. Spremamo još jedno lijepo muzičko veče  sa malo drugačijom i intimnijom atmosferom, koja će biti prilagođena samom datumu održavanja koncerta. Već puno radimo oko repertoara na kome će se  naći neke stare pjesme, koje nismo svirali par godina ali u novom ruhu i sasvim drugačijim aranžmanima. Takođe, ovih dana pripremamo još jednu singl pjesmu, koja će ubrzo najaviti sam koncert u Kombank Areni i nov, šesti po redu studijski CD koji je planiran u 2013. godini. Sve u svemu, obećavam još jedno lijepo druženje i jedva čekam da vas ponovo vidim u Areni.”

 “Ćetković napunio Arenu”, “Plesalo 16.000 ljudi”, “Velikom Sergeju mala Arena”, “Sergej Ćetković priredio veče puno emocija”, “Pola Sergejevog sveta”, “Svaka njegova pesma srcu prija” samo su neki od naslova koji su punili domaću štampu dan posle prethodnog koncerta u Areni.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!