ENRIQUE IGLESIAS – KOMBANK Arena

ENRIQUE IGLESIAS - KOMBANK Arena, Tiket Klub
ENRIQUE IGLESIAS - KOMBANK Arena, Tiket Klub

ENRIQUE IGLESIAS

KOMBANK Arena

10.05.2016.

Pop mega zvezda, Enrike Iglesias gostovaće u okviru svetske turneje “SEX and LOVE”u Kombank Areni, 10. maja.

Multitalentovani i višestruko nagrađivani umetnik koji se, pored bogate muzičke karijere, dokazao i kao uspešni tekstopisac, producent, plesač i glumac, prodao je preko 100 miliona albuma širom sveta a prestižan magazine Bilbord “krunisao” ga je sa čak dve laskave titule: “Kralj plesa” i “Kralj latino popa”! Jedan je od retkih izvođača koji se može pohvaliti višemilionskom bazom fanova i sa preko milijardu pregleda samo jedne pesme na jutjubu “Bailando”.

Ulaznice za koncert Enrika Iglesiasa u Beogradu, najniže su na celoj njegovoj svetskoj turneji!

U svojoj bogatoj karijeri dugoj dvadeset godina iako to neverovatno zvuči s obzirom na izgled ove svetske zvezde (prvi album Enrike je objavio 1995. godine), njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti! Jedini je muški izvođač na svetu koji je čak 13 puta bio na prvom mestu Bilbord dens liste, sarađivao je sa svetskim muzičarima i osvojio najprestižnije muzičke nagrade (Gremi, Bilbord, Amerikan Mjusik).

Ovo će biti drugo gostovanje ove svetske pop zvezde u Areni koji je prvi put obradovao našu publiku odličnim nastupom pre sedam godina.

“Hvala vam što ste ovde večeras, čast mi je što ovu turneju završavamo u Beogradu. Hvala svima, neverovatni ste! Vidimo se uskoro. Živeli, Belgrado!” – ovim rečima je Enrike završio svoj prvi koncert u Beogradu i održao obećanje.

“Luda noć Enrikea Iglesiasa”, “Na nogama uz Enrikea” i slično, samo su neki od naslova koji su se posle koncerta 2009. našli u našim medijima. Ono što je sigurno je da će 10. maja atmosferu do usijanja dovesti popularni hitovi Not in loveTonightDo you knowTurn the night upI like itBailamosRing my bellsHeroBailando i da Beograd čeka pravi muzičko-scenski spektakl.

Organizatori koncerta Enrique Iglesiasa u Beogradu su Arena Beograd i Skaj Mjusik.

Koncert Enrikea Iglesiasa biće samo jedan od niza događaja kojima će Arena obeležiti svoj značajni jubilej, 10 godina od aktivnog rada!

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!