Ian Gillan and orchestra – Sava Centar

Ian Gillan and orchestra

Sava Centar

20:00,Monday, 7. Nov 2016

 

Rock legenda Ian Gillan dolazi u Beograd da održi jedinstveni koncert pevajući numere Deep Purple. Ovaj neverovatan muzičar sa svojim fenomenalnim glasom napraviće specijalan koncert! Nastupiće sa muzićarima legendarnom klavijaturiste Dona Aireya i njegovim Don Airey Band i Beogradski simfonijski orkestar vođenom dirigentom Stephen Beltley Klein. Sa legendarnim hitovima kao sto su „Smoke On The Water“, „Black Night“ i „Perfect Stranger“, Gillan će gospodariti binom Sava Centra u Beogradu. Specijalni gosti su bend Papa Le Gal.

Talentovani muzićar rođen je u Hounslow u Engleskoj. Unikatni vokal je odma bio njegov zaštitni znak. Na poćetku karijere bio je pod uticajem Elvis Presley, Little Richard, Buddy Holly, kao i ostalim muzićarima iz te poznate ere.

Ian Gillan je sreo Rogera Glovera kada se pridruzio grupi Episode Six davne 1965. Oni su izućavali zanat nastupajući sa Dusty Springfield i svirali pet koncerata po noći, a osam vikendom. Gillan se pridruzio Deep Purple 1969 godine, kada je grupa zapoćela svoi najuspešnii period, sa albumima…

Gillan je poznat i po ulozi Isusa Hrista u Jesus Christ Superstar, koja je originalno snimena u Londonskom studio. Imao je poznate turneje na do tada nepoznatim teritorijama. Ovaj muzićar takođe je igrao Cahrlesa Darwina u proektu Bolland and Bolland sa naslov “Darwin – The Evolution”.

Rok legenda je dva put izveo duet sa Luciano Pavarotti u arii „Nessun Dorma“. Gillan jos uvek nastupa na rasprodatim koncertima u arenama širom sveta. Samo prošloj godine nastupio je u 48 zemaljla- sa Deep Purple i kao solo izvođac. Stoga nam je zadovoljstvo što će mo imati jedinstvenu šansu da uživamo u njegovom neverovatnom konceru u Beogradu u novembru.

 Informacije za karte:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete poruciti preko Tiket Kluba!