IL DIVO – A MUSICAL AFFAIR – KOMBANK Arena

IL DIVO - A MUSICAL AFFAIR - KOMBANK Arena, Tiket Klub
IL DIVO - A MUSICAL AFFAIR - KOMBANK Arena, Tiket Klub

IL DIVO – A MUSICAL AFFAIR

24.09.2014. u 20:00h

KOMBANK Arena

Posle uspešnih koncerata u njujorškom pozorištu “Marquis”, Il Divo – klasična crossover grupa koja je oborila sve rekorde prodaje i iza sebe ima više od 26 miliona prodatih albuma – donosi nove nastupe pod nazivom “IL DIVO – A MUSICAL AFFAIR: NAJPOPULARNIJE PESME SA BRODVEJA UŽIVO” i u dvorane  širom sveta tokom 2014. godine. U Kombank Areni nastupiće 24. septembra 2014. i ovo će biti treći nastup ovog popularnog kvarteta koji naša publika uvek sa nestrpljenjem iščekuje.

Još uvek se pamte njihovi fenomenalni nastupi u Areni. “Il Divo nastupio je pred 10.000 gledalaca u Kombank Areni. Muškarci anđeoskog lica i božanstvenog glasa tokom dva sata izveli su više od 20 starih i novih pesama.” – izveštavao je “24sata”.  “Njihove emotivne i snažne interpretacije su ipak ono po čemu će svi prisutni pamtiti ovaj nastup” – komentar je iz dnevnog lista “Politika.” “Raskošni operski glasovi protekle noći dva sata su odzvanjali punom Kombank Arenom, mameći publici i suze i smeh, ostavljajući ih u nadi da će čuveni četverac “Il Divo” uskoro ponovo doći u Beograd.” – pisao je B92.net.

Na novu turneju kreću kako bi promovisali šesti album po redu “A Musical Affair.” Ovo je njihova prva kompilacija sa pesmama iz čuvenih brodvejskih mjuzikala kao što su Phantom of the Opera, Carousel i West Side Story a na njemu se nalaze i dueti sa zvezdama kao sto su Barbara Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball .

Prodaja karata za koncert koji će se održati 24. septembra 2014. u Kombank Areni, počinje od 26.11.2013. Više informacija o ulaznicama slede uskoro.

Po prvi put u karijeri, Il Divo je nedavno nastupao na brodvejskoj pozornici. Na koncertima su se smenjivale najpoznatije pesme iz brodvejskih mjuzikala kojima su lične pečate dali Carlos, David, Urs i Sebastian. Kao specijalna gošća, pridružila im se Heather Headley, jedna od trenutno najpoznatijih pevačica Brodveja.  Članovima kvarteta mjuzikli nisu nepoznati; Carlos je glumio u “Les Miserables” u Španiji 1993. a David je glumio Rodolfa u brodvejskoj postavci “La Boheme” 2003. godine koja je čak sedam puta bila nominovana za prestižnu nagradu Tony.

Novi šou je razvio Brian Birk, dugogodišnji saradnik grupe IL DIVO i umetnički direktor koji je zaslužan i za seriju nastupa La Reve i Celine Dion u Las Vegasu, kao i Eltona Johna, Roda Stewarta i grupe The Killers.

Album “A Musical Affair” prikazuje romantično i emocionalno izvođenje pravih klasika kao što su “Some Enchanted Evening” (South Pacific), “Bring Him Home,” (Les Miserables), “Tonight,” (West Side Story) i mnogih drugih, na njihov jedinstven, upečatljiv način. Il Divo je ove popularne i obožavane pesme, doneo u novim aranžmanima a u izvođenjima pridružuju im se i poznati brodvejski pevači.

Ovi vrhunski muzičari iskazali su svoj talenat u pesmama kao što su “Music of the Night” (Phantom of the Opera) – LIVE duet sa Barbra Streisand; “All I Ask Of You” (Phantom Of The Opera) – duet sa Kristin Chenoweth; “Memory” (Cats) – duet sa Nicole Scherzinger i “Can You Feel The Love Tonight” (The Lion King) – duet sa Heather Headley.

Povodom novog albuma, Urs Buhler iz IL DIVO je izjavio: ‘’Bilo je vrlo inspirišuće raditi na takvim legendarnim pesmama  iz sveta brodvejskih mjuzikala za naš novi album i nestrpljivi smo da počnemo da ih izvodimo u svom stilu pred našim fanovima širom sveta”.


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!