HARIS DŽINOVIĆ – Sava Centar

HARIS DŽINOVIĆ - Sava Centar, Tiket Klub
HARIS DŽINOVIĆ - Sava Centar, Tiket Klub

HARIS DŽINOVIĆ

Sava Centar

27 i 28.12.2013. u 20h

Novogodišnji koncerti su velika radost za publiku i pripadaju samo vrhunskim umetnicima koji mogu da pruže maksimum dobre i kvalitetne muzike, izvanredne interpretacije i specifičnog prazničnog derta.
Haris Džinović je nesumnjivo najveći majstor pevanja uživo. Njegov moćan glas decenijama očarava publiku. On je jedinstvena pojava na muzičkoj sceni – hit mejker, instrumentalista i pevač, čije pesme su “ušle u narod”. Kao pevač impresivne muzikalnosti – iscrtao je jedinstven vokalni luk – od romske pesme  i zanosnog sevdaha, do italijanskih kancona i kafanskog meraka.  Uz njih se merači, raduje, tuguje, sanja, zaljubljuje, rastaje…
Prvi je umetnik sa ovih prostora koji je autentičnu cigansku muziku, jednostavnošću aranžmana i načinom izvođenja,  približio narodu što se kasnije pretvorilo u opšti trend.
Harisovim raskošnim glasom oduševljavali su se svetski velikani: Bouvi, Elton Džon, Sting, Džeger, Bon Džovi, Džek Nikolson… a naša  publika će imati priliku da na novogodišnjem koncertu uživa u Harisovom glasu i pesmama za srce i dušu.

Cena ulaznica:

I kategorija Cena 2.200,00 RSD
II kategorija Cena 1.900,00 RSD
III kategorija Cena 1.700,00 RSD
HARIS DŽINOVIĆ - Sava Centar, Tiket Klub
HARIS DŽINOVIĆ – Sava Centar, Tiket Klub

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!