Neverne Bebe – KOMBANK Arena

Neverne Bebe - KOMBANK Arena, Tiket Klub
Neverne Bebe - KOMBANK Arena, Tiket Klub

Neverne Bebe

KOMBANK Arena

Subota, 28. Dec 2013 u 20:30h

Dugoočekivani beogradski koncert Nevernih beba i kulminacija obeležavanja dve decenije postojanja benda biće održan 28.decembra u Kombank Areni  u okviru turneje „PRAŠTAM – 20 GODINA SA VAMA“.

Karakteristični po vrhunskom kvalitetu muzičara koji sačinjavaju bend a ujedno po potpuno posebnom umetničkom senzibilitetu i sa reputacijom jednog od najboljih live bendova u kompletnom regionu, Neverne Bebe su izborile kultni status na domaćoj rock sceni. U dosadašnjoj karijeri bend je snimio šest studijskih albuma i odsvirao skoro 2000 koncerata uključujući i dva rasprodata Sava Centra 2007. godine. Nastupili su kao gosti grupi Toto 2006. godine na Tašmajdanu kao i na koncertu Lenija Kravica u Beogradskoj Areni 2008. godine. Ostvarili su saradnju sa svetski priznatim muzičarima među kojima je i Simon Phillips (album “Iza oblaka”), kao i sa eminentnim umetnicima iz regiona : Akijem RahimovskimVannom, Vlatkom Stefanovskim. Neke od njih publika će biti u prilici da vidi i na koncertu u Kombank Areni.

Aktuelni album “Praštam” je najprodavanije pop – rock izdanje u poslednje dve godine u regionu i jednako dobro prihvaćen od publike i od kritike postavio je temelj ozbiljnom povratku mainstreima na polarizovanu srpsku muzičku scenu.

Za svoj veliki rođendanski koncert 28.12. u Kombank Areni Neverne bebe najavljuju kompleksan muzičko – scenski spektakl sa proširenom postavom benda, produkcijom do sada naviđenom na koncertima domaćih izvođača, stare ali i aktuelne hitove u novom ruhu, atraktivne goste i snimanje prvog dvd izdanja u karijeri.


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!