BAJAGA I INSTRUKTORI – SPC SPENS

BAJAGA I INSTRUKTORI - SPC SPENS, Tiket Klub
BAJAGA I INSTRUKTORI - SPC SPENS, Tiket Klub
BAJAGA I INSTRUKTORI - SPC SPENS, Tiket Klub
BAJAGA I INSTRUKTORI – SPC SPENS, Tiket Klub

BAJAGA I INSTRUKTORI

SPC SPENS

Petak, 27. Dec 2013 u 20:30h

Bajaga i Instruktori izuzetno uspešnu 2013. godinu završiće 27. decembra u velikoj dvorani Spens-a koncertom koji simbolično nosi naziv “Stari put za Novi Sad”.

Koncertom u Novom Sadu biće ujedno završena velika turneja povodom CD albuma “Daljina, dim i prašina” (2012), na kojoj je bend Momčila Bajagića u prethodnih godinu i po svirao velike koncerte i festivale u Beogradu (Kalemegdan, Beer fest), Zagrebu (Šalata), Ljubljani (Tivoli), Sarajevu (Dom mladih), Nikšiću (Lake fest), Kragujevcu (Arsenal fest)…

U Novom Sadu dugo nismo radili solistički koncert, ali mislim da sada dolazimo u pravom trenutku, jer je Spens odlično mesto da turneju finiširamo u velikom stilu“, kaže Bajaga.

Novi Sad ima posebno mesto u karijeri Bajage i Instruktora – u njemu je sniman album “Prodavnica tajni” (1988), a odavde potiče i deo materijala zabeleženog na koncertnom “Neka svemir čuje nemir” (1989).

Biće to poseban koncert za nas i potrudićemo se da repertoar bude malo drugačiji od ostatka turneje. Između ostalog, sviraćemo obavezno ‘Stari put za Novi Sad’, što nismo radili često na turneji. A možda i dođemo do Novog Sada upravo starim putem?“, najavljuje Bajaga.

Cena ulaznica:

Parter Cena 1000,00 RSD
Tribine Cena 1.200,00 RSD

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!