PARNI VALjAK – KOMBANK Arena

PARNI VALJAK - Hala Jezero, KRAGUJEVAC
PARNI VALJAK - Hala Jezero, KRAGUJEVAC

PARNI VALjAK

KOMBANK Arena

Subota, 8. Mar 2014 u 20:00h

Parni Valjak u Kombank Areni za 8.mart!

Parni Valjak sprema veliki spektakl u Kombank Areni, ovaj put na Dan žena, 8.marta. 2014.  

Nakon dva fantastična koncerta u dve prepune Arene 2010. godine i objavljivanja novog albuma „Nema predaje“, sa kojeg su neke pesme (kao što su Samo da znaš, Nema predaje, Tanki živci) već postali radijski hitovi na brojnim muzičkim listama u celom regionu, jedan od najvećih pop-rock bendova svih vremena zakazao je novi koncert u Areni i to na jedan od najlepših datuma u godini.

S obzirom na mnogobrojne hitove Parnog Valjka sa ljubavnom tematikom, biće ovo jedan veoma emotivan koncert za pamćenje.

Tim povodom Hus i bend svojoj publici su poručili:

„Još su snažne uspomene na silinu emocija i pozitivnu energiju koju smo doživjeli na dva koncerta u beogradskoj Areni prije pune tri godine. Zaista nas veseli skorašnji susret sa tako fantastičnom publikom. Želimo dokazati da to što se tada desilo nije slučajnost i da ovaj bend gine za svoju muziku i za svoju publiku.

Dan žena 8.mart je poseban datum u godini kada posvećujemo više pažnje ženama u našem životu! Naše pjesme su većinom ljubavne tematike i sretni smo što žene čine veći dio naše publike. “

Parni Valjak je bend koji odlikuje da zvuče bolje neko ikada, da Aki peva i dalje na vrhunskom nivou ceo koncert od početka do kraja, da je njihova energija koju emituju sa bine retko viđena i sve to nakon

38 godina bavljenja muzikom i koncertima…i dan danas u svojoj prostoriji za vežbanje provode 4-5 sati svaki dan.


Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!