DJ G I DŽIBERI – DŽUBOKS DŽANGL – Sava Centar

DJ G I DŽIBERI - DŽUBOKS DŽANGL - Sava Centar
DJ G I DŽIBERI - DŽUBOKS DŽANGL - Sava Centar

DJ G I DŽIBERI – DŽUBOKS DŽANGL

Sava Centar

Petak, 29. Nov 2013 u 20:30h

i

Subota, 30. Nov 2013 u 20:30h

Gagi Jovanović zakazao još jedan koncert 30. novembra u Sava centru!
Zbog velikog interesovanja publike, u subotu 30. novembra u Sava centru održaće se još jedan koncert jednog od najboljih domaćih komičara Dragana Jovanovića Gagija pod naslovom „Ди џеј Џи и Џибери: Џубокс џангл“. Prvi koncert, zakazan za 29. novembar je rasprodat, a ulaznice za drugi komični koncert prodaju se po nepromenjenim cenama od 1400, 1700 i 2000 dinara.

Jedan od najboljih domaćih komičara Dragan Jovanović Gagi priprema novi muzičko-scenski događaj koji će se održati 29. novembra u Sava centru pod naslovom „Ди џеј Џи и Џибери: Џубокс џангл“. Na repertoaru će se naći sve popularne pesme pozorišnih grupa „Kuguars“ i „The Nesvrstans“, ali i brojne druge koje su izašle iz Gagijeve radionice, kao što su „Ruža rumena“ ili „Pčelo moja, pčelice“, hitovi iz popularne serije „Moj rođak sa sela“. U novom sedmočlanom bendu „Џибери“ nalazi se i čuveni perkusionista „Kuguarsa“ Veljko Nikolić, publici poznatiji kao Papa Nik, a glavni likovi ove komične muzičke predstave biće kreirani oko naslovne zvezde „Ди џеј Џија“, imenovanog po Jovanovićevim inicijalima.

„Jednog jutra, posle obilnog doručka, ‘Ди џеј Џи’ je odlučio da siđe u svoj podrum i sredi isti. Iz opšteg džumbusa izronila je jedna čudna sprava, za koju se kasnije ispostavilo da je џубокс. Obrisavši prašinu sa pulta starog aparata prepoznao je naslove nekih svojih starih pesama. Počeo je da pevuši, melodije su preplavile njegova osećanja i tog trenutka odlučio je da zajedno sa џубоксом krene u svet. Pun ushićenja istrčao je na ulicu i zamolio je nekolicinu ‘Џибера’ iz kraja da mu pomognu da ostvari svoju želju”, objašnjava Gagi Jovanović misterioznu priču iza nove muzičke predstave.
Džuboks kao jedan od centralnih predmeta na pozornici velike dvorane Sava centra biće u funkciji objedinjavanja kompletnog Jovanovićevog opusa, pa će uz pomoć novog benda „Џибери“, a u izboru međunarodno poznatog „Ди џеј Џија“, biti izvedene čuvene pesme „Zidareva ljubav“, „Zima“, „Čikikita“, „Bluz plavih bluza“, „Leptiriću šareniću“ i mnoge druge. Svakako jedan od najvećih hitova „Dejo“ dobiće potpuno novi aranžman, tekst, pa možda i najnovijeg heroja pesme, što će biti iznenađenje za publiku do samog koncerta. Oko trideset odabranih pesama nastalih u periodu od oko dve decenije Jovanovićevog muzičkog rada u pozorištu, televiziji i na filmu, učiniće da 29. novembar bude veče dobre muzike, zdrave komedije uz nekoliko pesama koje su već prerasle u prave kafanske hitove kao što je to „Ruža rumena“.


DJ G I DŽIBERI - DŽUBOKS DŽANGL - Sava Centar

DJ G I DŽIBERI – DŽUBOKS DŽANGL – Sava Centar

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!