PLASIDO DOMINGO – KOMBANK Arena

PLASIDO DOMINGO - KOMBANK Arena, Tiket Klub
PLASIDO DOMINGO - KOMBANK Arena, Tiket Klub

PLASIDO DOMINGO

KOMBANK Arena

08.12.2014. u 20h

Kralj opere Plasido Domingo prvi put u Kombank Areni, 08. decembra 2014.
Jedan od najpoznatijih glasova sveta, španski tenor Plasido Domingo, nastupiće u Srbiji posle više od dve decenije, u Kombank Areni, 8. decembra 2014. godine.
Nazivaju ga kraljem opere, istinskim renesansnim čovekom muzike i najvećim operskim umetnikom savremenog doba sa razlogom! Maestro Plasido Domingo, višestruko talentovan umetnik, priznat ne samo kao pevač već kao i dirigent, u svojoj višedecenijskoj impresivnoj karijeri uključuje 144 pevačkih rola što predstavlja svojevrstan rekord i cifru bez konkurencije kroz čitavu istoriju opere!
Kao cenjen dirigent  i direktor Opere Los Anđelesa, u njegovom opusu nalazi se i preko 500 izvođenja pod njegovom dirigentskom palicom kao i veliki broj albuma. Kao generalni direktor Opere Los Anđelesa predstavlja moćnu figuru među operskim upravnicima.
Napunio je sedamdeset tri godine u januaru 2014, ali njegov šarm, talenat i energija i dalje traju istim intenzitetom. Glas tople boje i izuzetne pokretljivosti savršeno se nadopunjuje sa njegovom glumačkom nadarenošću i daje mu ono što sam Domingo smatra svojom najvećom prednošću, mogućnost da pruža zadovoljstvo ljudima širom sveta.
Skoro da ne postoji opersko delo u kome se nije oprobao! Za sva vremena, ovekovečio je Alfreda iz “Travijate”, Artura iz “Lučije od Lamermura”, Don Hozea iz “Karmen” i mnoge druge operske likove.
Newsweek i druge publikacije Dominga adekvatno nazivaju „Kraljem opere“, „istinskim renesansnim čovekom muzike“ i „najvećim operskim umetnikom savremenog doba“ a njegova uzrečica i moto je “Ako se odmaram, zarđaću” .
Ovo će biti jedinstvena prilika da 8. decembra u Kombank Areni, čujete uživo velikog Dominga!

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete kupiti preko Tiket Kluba!