Saša Matić – KOMBANK Arena

Saša Matić - KOMBANK Arena, Tiket Klub
Saša Matić - KOMBANK Arena, Tiket Klub

Saša Matić

KOMBANK Arena

 8.MARTA U KOMBANK ARENI

8. Mar 2016 u 20:00h

U znak zahvalnosti za sjajne reakcije publike na novi album “Zabranjena ljubav”, folk pevač Saša Matić zapevaće publici 8. marta na solističkom koncertu u beogradskoj Kombank Areni.

Iako je karijeru započeo jako mlad sa svega sedamnaest godina, svaki njegov rad beležio je vrtoglav  uspeh i za veoma kratko vreme se našao u samom vrhu domaće folk scene. Muzičar od  rodjenja i po vokaciji i po opredeljenju sasvim zasluženo održava svoju visoko kotiranu poziciju. Iza njega stoji zapazen broj nagrada i priznanja kako za pevaca godine tako za hit odnosno album godine.

Osmomartovski koncert po mnogo čemu ce biti poseban i autentičan, jer označava krunu dosadašnje bogate karijere jednog od najpopularnijih i najboljih pevača sa ovih prostora, prepoznatljivog po moru ljubavnih i setnih pesama. Saša će s ljubavlju prirediti spektakl u kojem će te večeri naročito uživati dame budući da se odlučio za muzički ugođaj na Dan žena kada će publiku podsetiti i na svoje najlepše balade: “Neke ptice nikad ne polete”, “Kad ljubav zakasni”, “Poklonite mi nju za rodjendan”, “Hocu da ostarim s’tobom” “Ruzmarin”, “Nađi novu ljubav”, “More tuge” i mnoge druge.  Matić će tom prilikom proslaviti i petnaest godina karijere tokom koje je snimio sedam albuma zaključno sa poslednjim sa kojeg se već izdvojilo nekoliko hitova poput “Lagala je grade”, “Milo moje”, “Zabranjena ljubav”….

–          Prošlo je četiri godine od mog poslednjeg beogradskog koncerta i veoma se radujem još  masovnijem druženju u Kombank areni. Posebnu pažnju te večeri posvetiću damama i učiniću da im predstojeći Dan žena ostane u nezaboravnom sećanju – najavljuje popularni pevač.

Nenametljiv i harizmatičan Saša je omiljen medju kolegama te smo imali priliku da ga slušamo i kao gosta na mnogim koncertima. Posle Doma Sindikata, Sava Centra i skoro svih većih dvorana u Srbij kao i niza uspesnih koncerata po regionu Zagreb (dvorana Cibona), Sarajevo (dvorana Skenderija), Skopje (Arena Boris Trajkovski) dosao je red da se predstavi publici i u Kombank Areni gde ce prvi put pred beogradskom publikom uživo izvesti i numere sa svog poslednjeg albuma “Zabranjena ljubav”…

Ulaznice su od četvrtka 19. novembra u pretprodaji po simboličnim cenama od 800, 900, 1200, 1400 dinara (broj ulaznica po ovim cenama je ograničen).

Sve informacije i rezervacije:
rezervacije@tiketklub.com
klubsu@yahoo.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Web page: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom sluzbom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.

Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!